okvara mobitela (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

taja24 -> okvara mobitela (19.4.2008 13:50:20)

živjo

mene pa zanima nek s področja telefonije,k nimam ravno velik pojma,pa če je kdo tukej kje da mi usaj mal pomaga. pokvaru se mi je moj gsm,samsung,ubistvu pržge se še,dela nekaj sekung in zablokira,se ne da več nič brskat po njemu.škoda mi je slik k jih mam gor in filmov,tud prek bloot.ne morm tok na hitr prenest k mi zablokira prej use.torej,a obstaja mogoče kakšen kabel za prenos teh slik in filmov na računalnik,oz.kakršnakol druga varianta. bi bla zelo hvaležna za kakršnokol informacijo.

hvala

Anonimen -> RE: okvara mobitela (19.4.2008 13:53:06)

Definitivno obstaja kabel. Najboljše, da neseš kakemu. ki popravlja mobitele, pa ti slikce zapeče na CD.

taja24 -> RE: okvara mobitela (19.4.2008 13:56:18)

ravno to me zanima če se da,ker jst na hitr lahko samo pridm do slikic pol mi pa gsm zablokira,ne morm jih gledat. in kako se to pol nardi prek kabla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] na cd,ne vem če bo šlo.

Anonimen -> RE: okvara mobitela (19.4.2008 14:00:56)

Zihr se da. Jaz sem nesla enemu, ki popravlja telefone (nek privatnik). Pa da ne kupujem kabla, sem kar tam pustila telefon, pa so mi zrihtal. Saj kartico ven vzameš, ker slikce so na telefonu ne na kartici.

taja24 -> RE: okvara mobitela (19.4.2008 14:04:03)

najlepša hvala,pol morm sam še kkšnega najt k popravla telefone.

Stran: [1]