Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 13:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Lahko bi mu pripavile kakšno presenečenje A to da sva mu podvezice pa push up kupile ni dovolj Sam res. A si zavila darilo? A dildota mu bova ob poroki poslale? Sem. Ja dildota pa po poroki ja.....pomoje se ne spodobi prej.
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 13:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Lahko bi mu pripavile kakšno presenečenje A to da sva mu podvezice pa push up kupile ni dovolj zdej morata najdt se enga dedca, ki bo zanj to obleku... Ja sej bo zihr kkšn tak tam
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 13:22:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kolk se bomo imeli fajn Baguska, si fauš, kajne
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 13:23:04
|
|
|
|
baguSka
|
Ja sej bo zihr kkšn tak tam jst pa nism tok zihr...
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 13:23:42
|
|
|
|
baguSka
|
Kolk se bomo imeli fajn imele!!
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 13:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Lahko bi mu pripavile kakšno presenečenje A to da sva mu podvezice pa push up kupile ni dovolj Nujno rabi še mask(ar)o.
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 14:54:39
|
|
|
|
lelaval
|
Kolk se bomo imeli fajn Baguska, si fauš, kajne Jaz sem vama tako favš, da se ne bom več pogovarjala z vama. In bog ne daj, da vaju slučajno kdaj srečam. Če pa me prišvercata zraven, pa se lahko drugače pogovarjamo
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 16:37:29
|
|
|
|
pijja
|
Mater ,tale Muro pa je popularen .Dobra reklama zanj ,(3 strani)ni kej Muro srečno...
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 16:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Kolk se bomo imeli fajn Baguska, si fauš, kajne Jaz sem vama tako favš, da se ne bom več pogovarjala z vama. In bog ne daj, da vaju slučajno kdaj srečam. Če pa me prišvercata zraven, pa se lahko drugače pogovarjamo Te poberem ob osmih
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 17:32:00
|
|
|
|
tobajsi
|
zakwa se pa civilno ne bo poroču??
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 19:11:50
|
|
|
|
kovač
|
Sedaj je pa ta tema čist zamrla, a se vsi že štimate za fantovščino oz kaj bote oblek oz. slekl al kaj? Al se že pelete tja ! No dajte poročat s terena!
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 19:18:01
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz sem ugotovila, da nimam nič primernega za oblečt, zato bom ostala kar doma.
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 19:55:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, sej, Karin se je neki hvalila, kolk bo dol zavita, pol pa pride taka do mene:
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 20:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si pa z glavnikom v ustih?
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 20:04:32
|
|
|
|
Zasanjana
|
Pa od kje ta tip denar pobira?? Sem enkrat brala, da bo njegova nevesta imela ne vem kakšno drago obleko s kristali Swarovski. Saj ni tako zelo popularen al kaj?
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 20:05:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana Pa od kje ta tip denar pobira?? Sem enkrat brala, da bo njegova nevesta imela ne vem kakšno drago obleko s kristali Swarovski. Saj ni tako zelo popularen al kaj? O ja je. Jaz sem za fotkičom in slikam
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 20:07:26
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana Pa od kje ta tip denar pobira?? Sem enkrat brala, da bo njegova nevesta imela ne vem kakšno drago obleko s kristali Swarovski. Saj ni tako zelo popularen al kaj? O ja je. Jaz sem za fotkičom in slikam In mu boš mogla mastno plačat, da ti bo dovolil objavo fotografij .
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 20:08:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana Pa od kje ta tip denar pobira?? Sem enkrat brala, da bo njegova nevesta imela ne vem kakšno drago obleko s kristali Swarovski. Saj ni tako zelo popularen al kaj? O ja je. Jaz sem za fotkičom in slikam In mu boš mogla mastno plačat, da ti bo dovolil objavo fotografij . Da objavim fotografije KArin? ma ne no.
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 19.4.2008 20:11:08
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana Pa od kje ta tip denar pobira?? Sem enkrat brala, da bo njegova nevesta imela ne vem kakšno drago obleko s kristali Swarovski. Saj ni tako zelo popularen al kaj? O ja je. Jaz sem za fotkičom in slikam In mu boš mogla mastno plačat, da ti bo dovolil objavo fotografij . Da objavim fotografije KArin? ma ne no. Sem misla, da boš šla z njo na fantovščino in da boš tudi tam fotkala
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 20.4.2008 18:08:38
|
|
|
|
kovač
|
Kako je bilo?
|
|
|
|
RE: Nocoj fantovščina Damjana Murka! 20.4.2008 18:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Kako je bilo? Čudovito
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?