|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povem vse?
19.4.2008 10:59:13   
*tako_sama*
Pozdravljene,...
Bom bolj kratka in upam,da dovolj jasna.
Doma katastrofa,mož 3x tedensko pride domov vinjen tudi ob 9h zjutraj.Prijatelji in alkohol so mu na 1.mestu.Mene zanemarja oz manjak mi sexa,pozornosti,pogovorov itd.
Imam dva otroka s prvim možem.S tem nič.
Po cele noči sm sama,osamljena.
Na netu ,ki je tudi chat sm spoznala fanta.Pogovori so se začeli čist običajni.Jaz vse prekrivala,starost,ime,kraj kjer živim,razen to kako se imam doma z možem nism.
On ima punco,ki pa tudi ni to to kar si želi.Zelo rad se pogovarja,sproščeno o vsem.Prijateljujeva že 6 mesecev.Šele sedaj je prišlo,da se videvava prek cam.
Let ni opazil,zelo sva si všeč on je še posebno navdušen nad mano.Pravi,da samo čaka,da bo najina ura,da se pogovarjava.Zaradi mene se je tudi odpovedal žuranja s prijatelji in je rajši na netu.
Velikrat me vabi,da se dobiva,samo za pogovor nič drugega,ker sm mu baje izjemna ženska.Videz moj ga je navdušil.Pred parimi dnevi pa sm mu priznala,da živim s partnerjem.Sicer sm se mu opravičila,ker res ni lepo da sm lagala,sam pač sm mu povedala,da sm zelo previdna in sm rabila zaupanje.Na en način mi je oprostil in mi rekel,da bi se vseno z mano dobil pa če tudi bi imela 10 otrokDa me ima zelo zelo rad..Ne vem kaj lahko pričakujem od 25 l.Velikokrat sm ga vprašala,če bi ieml žensko z otrokom pa starejšo 13 let,najprej je reku ufff ta je preveč razlike sicer pa če bi se zlajubu tudi verjetn bi vse to sprejel.Sicer sm res začutila iskrenost,poštenost z njegov strani,vsak dan se tudi slišiva.
Kaj naj storimuser posted image user posted image Žal mi je,da sm lagala prav njemu,ki si tega res ni zaslužil.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povem vse?
19.4.2008 11:43:37   
TIA22
Ni lepo da si mu lagala, a kot pravijo previdnost je mati modrosti! saj vendar ne moreš kar vsakemu preko neta razlagati o sebi in svojem življenju! Ko prideta do tiste faze ko ve še da mu lahko zaupaš pa poveš kako in kaj! mislim da nebi smel biti jezen nate!

(odgovor članu *tako_sama*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 12:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2008 13:24:09   
Anonimen
OMG??!!user posted image   A se samo meni zdi, da si malo zgrešila bistvo tvojega problema?

< Sporočilo je popravil nivess -- 19.4.2008 13:25:50 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2008 13:27:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

OMG??!!user posted image   A se samo meni zdi, da si malo zgrešila bistvo tvojega problema?

Ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2008 13:28:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *tako_sama*

Pozdravljene,...
Bom bolj kratka in upam,da dovolj jasna.
Doma katastrofa,mož 3x tedensko pride domov vinjen tudi ob 9h zjutraj.Prijatelji in alkohol so mu na 1.mestu.Mene zanemarja oz manjak mi sexa,pozornosti,pogovorov itd.
Imam dva otroka s prvim možem.S tem nič.
Po cele noči sm sama,osamljena.
Na netu ,ki je tudi chat sm spoznala fanta.Pogovori so se začeli čist običajni.Jaz vse prekrivala,starost,ime,kraj kjer živim,razen to kako se imam doma z možem nism.
On ima punco,ki pa tudi ni to to kar si želi.Zelo rad se pogovarja,sproščeno o vsem.Prijateljujeva že 6 mesecev.Šele sedaj je prišlo,da se videvava prek cam.
Let ni opazil,zelo sva si všeč on je še posebno navdušen nad mano.Pravi,da samo čaka,da bo najina ura,da se pogovarjava.Zaradi mene se je tudi odpovedal žuranja s prijatelji in je rajši na netu.
Velikrat me vabi,da se dobiva,samo za pogovor nič drugega,ker sm mu baje izjemna ženska.Videz moj ga je navdušil.Pred parimi dnevi pa sm mu priznala,da živim s partnerjem.Sicer sm se mu opravičila,ker res ni lepo da sm lagala,sam pač sm mu povedala,da sm zelo previdna in sm rabila zaupanje.Na en način mi je oprostil in mi rekel,da bi se vseno z mano dobil pa če tudi bi imela 10 otrokDa me ima zelo zelo rad..Ne vem kaj lahko pričakujem od 25 l.Velikokrat sm ga vprašala,če bi ieml žensko z otrokom pa starejšo 13 let,najprej je reku ufff ta je preveč razlike sicer pa če bi se zlajubu tudi verjetn bi vse to sprejel.Sicer sm res začutila iskrenost,poštenost z njegov strani,vsak dan se tudi slišiva.
Kaj naj storimuser posted image user posted image Žal mi je,da sm lagala prav njemu,ki si tega res ni zaslužil.

Kaj naj storiš???user posted image   Wtf, kakšno vprašanje pa je to. Ja ostani z alkoholikom in se tolaži z otroci iz neta user posted image

In kje so pa tvoji otroci v vsem tem?

Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2008 13:29:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ah dej... glih citirala sem tist tvoj prejsnji spot, pa me zajebes... bom pa na tole odgovorila: NE.

Drugac pa tud mene zanima vse tisto, kar si jo ze prej vprasala!! Ampak ne znam vseh vprasanj ponovit za tabo... glede njenga partnerja doma in glede otrok pa kdo si zasluzi vedet vse!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2008 14:00:00   
vaney
jaz bi se na tvojem mestu ločila od moža, ga vrgla ven iz stanovanja oz. če to ni mogoče, si poiskala drugo stanovanje (pa čeprav bi bilo finančno nekaj časa hudo - ne vem, kakšna je tvoja situiranost), najprej tam prav zaživela s svojima otrokoma, potem pa začela spoznavati druge moške. In nič ni narobe, če prijateljuješ z drugimi moškimi, dokler ni telesnega stika (poljubi,...) med vama. Če pa res želiš biti s tem moškim iz interneta, ti pa svetujem, da najprej rešiš situacijo z možem in ga zapustiš, potem pa uživaj s tem novim  moškim.
Pa še nekaj; kaj je pa narobe s tem, da ji je všeč 13 let mlajši moški? Zakaj je pa sploh važno, koliko je star? Če se razumeta in sta drug v drugem našla to, kar iščeta, potem si lahko rečeš samo bravo in končno uživaš.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2008 15:11:01   
andie
On ima punco,ki pa tudi ni to to kar si želi.

Fajn fantuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2008 16:08:37   
Anonimen
Tvoj problem ni v temu, da si lagala temu fantu na internetu. Tvoj problem  je doma. Zakaj pravzaprav iščeš sanjarije na netu? In to so sanjarije - zgrajene so na iluziji, tam iščeš to, česar nimaš doma, pozornost, pogovor, občutek cenjenosti (in isto on - si res želiš biti z nekom, ki si ne upa reševati svojih težav, ki beži v sanje - koliko te pravzaprav pozna?). Meni se sicer zdi internet čisto fajn zadeva za spoznavanje novih ljudi, ampak pod pogojem, da so že v začetku karte odprte. Tvoj odnos s tem fantom pa je v osnovi zgrešen, lažen. Ni resničen. Je sanjski, v oblakih. In skušaš si lagati, da je vse super in fajn, pa ni,veš, doma imaš moža (in otroke!).

Mislim, da bi bilo zate fajn, če se vsaj za nekaj časa od tega fanta distanciraš in pri sebi malo razmisliš, kaj narediti glede moža - ta je realen (kar tisti fant ni) in najprej tu poišči odgovor za svojo pot naprej. Zakaj vztrajaš z njim? Očitno te ne osrečuje in ti ne njega. In nekako se mi dozdeva, da si se vedno zapletala z istimi tipi moških, ki so se na koncu izkazali  kot nezanesljivi. Enkrat že ločena, drugič tudi ne kaže dobro, tretji je virtualen... Kje pa so pravi, konkretni, oprijemljivi moški, na katere se lahko zaneseš? Obstajajo, veš.

Vse skupaj spominja na špansko limonado. Nehaj sanjarit, uredi odnos (ali ga končaj) s sedanjim možem, vzemi si čas zase, šele potem se ozri za drugim. Pa ne virtualnim moškim, ki tudi sam ne ve, kaj hoče ali pa mogoče celo ve, kaj hoče - enkraten skok med rjuhe.

Srečno.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 19.4.2008 16:10:04 >

(odgovor članu andie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2008 16:20:17   
Anonimen

Jaz vse prekrivala,starost,ime,kraj kjer živim,razen to kako se imam doma z možem nism.

Pred parimi dnevi pa sm mu priznala,da živim s partnerjem.Sicer sm se mu opravičila,ker res ni lepo da sm lagala,sam pač sm mu povedala,da sm zelo previdna in sm rabila zaupanje.

Ne razumem, najprej pišeš, da je vedel za moža, potem pa si mu priznala, da živiš z njim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2008 21:04:47   
sombica
poznam 2 moževa kolega ki imata partnerke starejše po 10 let....dej,samo neki se zezata z njima,jaz sem njune starosti in ti povem da bi ju poslala nekam....onidve pa ju gledata ko bogauser posted image imata otroke in bi jima najrajši rekla da naj z otrokom preživi kak vikenduser posted image ,zaradi mene naredi kakor hočeš,saj boš spet v godlji,a te še ni izučilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2008 22:10:29   
BlackyMouse
Praviš, da je tvoj mož alkoholik?!?! A se res tako malo ceniš, da ne ukreneš nekaj, v dobro tebe in tvojih otrok??? Verjamem, da ti je lepo si dopisovati z drugim, ki je ves sladek, partner pa čisto nasprotje lepega, sem tudi jaz bila na tem. Manjka ti ljubezni, ki pa jo dobiš le preko virtuale, ampak draga, to ne gre tako. Razčisti si pri sebi, koliko si pripravljena storiti za svojo srečo in to stori! 

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu sombica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2008 1:32:48   
Majuska
Srečna razmerja, ki se začnejo preko interneta, so izjemno redka. Jaz od tega raje ne bi nič pričakovala, ker se mi zdi, da bežiš proč od problemov, ki jih imaš doma. Virtualni svet ti ne bo v pomoč, verjemi.

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2008 12:36:20   
_andreja_
no ja jaz imam sodelavko, ki ima 16 let mlajšega moža pa jo noben nič postrani ne gleda, sta poročena, imata 5 letnega otroka, skupaj sta cca. 7 al 8 let .... in verjemi, da se čist fajn štekata, če ti je res učeš, povej ta novemu oz. še boljše pošlji mu kar link tega sporočćila, pa si naj sam prebere....

v vsakem primeru, pa se loči od moža in bejž po luftu na svoje.....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2008 13:46:32   
karmy
torej kaj je problem? da mož pride 3 krat na teden domov pijan, ali da si svojemu internetnemu prijatelju lagala?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2008 13:59:44   
natalia
vse povej, ja. Mislim pa, da laganje 25-letniku na spletu ni tvoj najhujši problem.Ne vem, kakšen vzor si lahko otrokoma, da prenašaš pijanca in se zatekaš v virtualni svet, odgovornost do sebe in otrok pa zanemarjaš!user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2008 14:05:28   
Anonimen

Kaj naj storimuser posted image user posted image

Nauci se ziveti sama in spostovati najprej sebe.
Potem se spuscaj v nove veze, kakrsnekoli ze.

Neposredna povezava do sporočila: 18
21.4.2008 9:01:07   
snake
user posted image user posted image user posted image

življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.4.2008 9:19:49   
pijja

Odrastiuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.4.2008 9:32:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kaj naj storimuser posted image user posted image

Nauci se ziveti sama in spostovati najprej sebe.
Potem se spuscaj v nove veze, kakrsnekoli ze.

No, tako, ja, kratko in jedrnato.
Drugi te lahko osreči šele, kose naučiš osrečit sam sebe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
21.4.2008 10:48:12   
Colt
Zgodba premnogih žensk. Nekatere bežijo v telenovele, druge v koketiranje na net, tretje v kaj drugega...vse skupaj pa je samo beg pred realnostjo, beg v nek imaginaren svet. Včasih se je tut sam s seboj mal fajn dol vsest in kakšno rečt.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2008 10:52:16   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Zgodba premnogih žensk. Nekatere bežijo v telenovele, druge v koketiranje na net, tretje v kaj drugega...vse skupaj pa je samo beg pred realnostjo, beg v nek imaginaren svet. Včasih se je tut sam s seboj mal fajn dol vsest in kakšno rečt.

G

user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.4.2008 11:32:20   
srki
Najprej se reši sedanjega, si zbistri glavo in začni živeti, potem pa se spuščaj v še kaj več. Glej, bila oz. si že dvakrat razočarana. Kam se ti tako mudi. Saj je tudi samim mamicam lušno, zakaj se je treba takoj na nekega moškega obesit.

In veš kaj, nikoli ne bi nekomu verjela samo iz tega, kar piše.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.4.2008 20:03:09   
sinnerka
zveze preko neta niso to kar misliš mogoče te čaka novo razočaranje

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!