Mišni -> RE: Kaj za hišnega ljubljenčka? (19.4.2008 18:05:51)
|
Samo a veš kaj, TIA, moraš se zavedati, da pes ob otroku tudi za otroka pomeni precej odpovedovanj. Npr. ne bosta mogla iti na otroško igrišče, v športni park, na obiske ... Pa če hodiš v službo in prideš recimo okrog štirih domov, tudi ne boš mogla potem psa recimo na hitro sprehodit, pa potem z otrokom iti kam s kolesom. No, O.k., vsaj jaz ne morem, ker imam pod prvo majhnega psa, ki ne more ne vem koliko preteči, v nahhrbtnik ali v košarico pa noče, da bi ga pa poleg sebe na cesti na kolesu vodila, pa sem preštorasta. Sicer padem ravno ne, ampak sem pa ves čas živčna, pa še ful počasi moram voziti. Pa kma drugam tudi ne moreš iti brez psa, ker če je že celo dopoldne sam, ne more biti še popoldne. Jaz npr. ne morem z otrokom peš do bazena na plavanje, pa ga imamo čisto blizu in bi otrok ful velikokrat rad šel tja ali s skirco ali s kolesom. Pa ne morem, ker morem psa s seboj vzet, da ga potem med tem časom, ko je otrok v bazenu, lahko sprehajam. Ne morem ga pa za ta čas, ko grem z otrokom notri, da se preoblečeva in da počakam vaditelja, privezat zunaj pred bazenom, ker je preveč folka okrog in preveč mladine, ki je večkrat nepremišljena ... ne upam. Tako moram z avtom, da me pes v avtu počaka in ga potem vzamem in se greva sprehajat. Potem ga spet nazaj v avto zaprem, da grem otroka oblačet in sušit. Pa še veliko je takih stvari, ki se jih zdajle na hitro ne spomnim. Tako da otrok in pes skupaj je kar težka kombinacija včasih. Sicer je fletno, ampak tudi otrok se mora marsičemu odpovedat. Potem sem pa jaz velikokrat v precepu, ker obema ne morem ugodit. Pa bi rada. Potem sem pa živčna in ne vem, kaj naj naredim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V glavnem, malo preberi take stvari in fejst premisli.
|
|
|
|