polpenzion ali apartma (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Blink1 -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:39:13)

Evo še eno vprašanje:

Na morje na Hrvaško s skoraj enoletnim otrokom...Kaj naj??? Polpenzion v hotelu ali apartma kjer kuhaš sam...

Lenny -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:42:57)

Jaz sem za apartma!

chips -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:43:01)

žIVJO.lANSKO LETO SMO ŠLI S KOLEGICO IN FANTOM, KI JE BILA NJUNA PUNČKA STARA 10 MESECEV IN SMO BILI KAR V APARTMAJU.NJEJ JE KAR UGAJALO KER JI JE PAČ NAREDILA ZA JEST TAKRAT KO JE BILA MALA LAČNA!
PO MOJE MISLIM DA JE BOLJŠE ČE SI SAM KUHAŠ.
V HOTELU MORAŠ BITI PA OD NJIH ODVISEN
:sloncek::sloncek:

JASNA D -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:43:43)

Mi smo lani imeli apartma. Vse je bilo O.K., ker se ne rabiš nikomur prilagajat..... Letos enako.

Jasna

Grascakinja -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:44:21)

Se ti da kupovat fasngo in kuhat in pomivat med počitnicami?
Kakšne so prehranjevalne navade tvoje pikice?

Naši prijatelji so šli s pikico v polpenzion varianto, ker se jim ne da kuhat na morju, pa ker mala je več ali manj kašice, je s sabo vzela nekaj takih v lončkih, pa kar palični mešalnik in potrebščine, pa so jo nafotral, kot doma. Pri kosilu oz. večerji je dobila pa še kako žličko juhice ali take hrane, ki jo že papca.

*HONEY* -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:44:46)

Mi smo lani skoraj vzeli polpenzion, pa smo si potem oddahnili da smo vzeli apartma:bravo: Sicer je bila stara šele 6m.
In tudi letos ga bomo,ker to je še vseeno mali otrok in hitro se mu na morju spremeni razpoloženje,tako da lahko ima svoje finte in je le bolje če si za sebe in se ne rabiš na uro ipd ravnat.
Moje mnenje:zmeden:

LP

india -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:45:21)

Mislim, da je enostavneje apartma, ker je tudi več prostora za otroka, pa življenje si urediš po svoje, nisi odvisen od hotelskega reda. mi smo bili lani v apartmaju, je imel Mark 3 mesece in smo dobili zastonj otr. posteljico!:miska:

Teni_ -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:45:38)

Mi smo bili lani v hotelu, smo pa imeli zraven kuhalnik. Samo, takrat še za Tejo nisem kaj ekstra posebej kuhala, ker je bila še bolj ali manj na mleku. Letos pa verjetno kar v kak apartma.

LP,
Mojca:rozica:

malika -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 10:54:40)

Raje apartma.Mi smo bili lani v prikolici in je bilo super, letos pa ali apartma ali pa hotel;prikolica odpade zaradi mojega velikega trebuha takrat8)

tinadvojčica -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:00:00)

Mi smo ves čas v apartmaju pa mi to bolj odgovarja ker nismo ne vem kakšni jedci in jemo zelo malo pa še to takrat ko nam paše!Tudi letos gremo v apartma!

nejcko -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:03:28)

Amaprtma! Ker je bolj prostoren in dopušča več svobode kar se hrane tiče.

maruškaD -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:08:00)

Definitivno apartma.

jaz99 -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:14:08)

Apartma... Pa sej ni tak hud problem skuhat. Jaz sem na morju kuhala enkrat na dan in to na vse zgodaj ,ko še ni bilo tako vroče med tem ko se kuha pa sem pila kavico. In ko je bilo slabo vreme smo imeli veliko več prostora,tv in vse na voljo ,kar v hotelski sobi ni.
Imaš pa še eno rešitev ,da si vzameš apartma z možnostjo polpensiona
Pa lep dopust:muca::muca:

pravljica -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:15:00)

tudi mi vedno v apartma...prvič se nam ne da zjutraj vstajat, zvečer se nam ni treba prilagajat sprehodov in izletov, drugič je ceneje, tretjič jemo kar nam paše in kdaj nam paše, četrtič se ni treba oblačit za vsak obrok (imamo apartma na plaži),...bi še lahko naštevala :)

Anonimen -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:15:33)

Z enoletnim bi šla definitivno v apartma. Meni se velikokrat zgodi, da mi za npr. kosilo ravno zaspi, pa potem je kasneje. V apartmaju pa boste lahko kadarkoli jedli.

maruškaD -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:21:40)

Če greš v apartma in se ti tiste enkrat na dan ne da kuhat - greš lahko jest ven.

Midva sva se navadila, da s seboj vzameva teflonski pekač (picopeka) in na hitro pripravim meso, krompir in zelenjavo - samo vržeš v tega picopeka in čez dobre pol ure - kosilo!!!
Pašta je tud ful praktična. Pa jajca.....

Blink1 -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:27:59)

Aha...vidim da apartmaji prevladujejo...Sem tudi jaz takega mnenja...

Upam, da bomo našli kaj pametnega...

- Mini - -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:44:03)

Jaz sem tud za apartma !

Tjula -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 11:51:18)

S toliko starim otrokom definitivno apartma. V hotelu si preveč omejen.

Tejči -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 12:00:04)

Naša pikica bo julija stara 9 mesecov in gremo definitivno v apartma.

LP, Tea:sloncek:

Pia73 -> polpenzion ali apartma (11.2.2005 12:08:05)

ABSOLUTNO APARTMA,... POLEG VSEH DRUGIH PREDNOSTI, KI SO TI JIH PUNCE NAŠTELE (EDINO NI NUJNO, DA JE CENEJE OD HOTELA) JE VELIKA PREDNOST ŠE TA, DA KO OTROK ZASPI GREŠ TI LEPO V DRUG PROSTOR IN POČNEŠ KAR TE JE VOLJA. v HOTELU PA SI V TISTI ENI SOBI IN VELIKE IZBIRE KAJ POČETI RAVNO NIMAŠ,...

Sorry za velike črke, nisem hotela kričati,...

Stran: [1]