kri iz nosa...prosim nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

*erika* -> kri iz nosa...prosim nasvet (18.4.2008 16:46:32)

mene pa zanima naslednje..mojemu 2 leti staremu sincku se je kar naenkrat ulila kri iz nosa.ni se udaru niti padu.v stolcku sedi in je potem pa kar naenkrar kri.kaj bi to lahko bilo da se mu je brez razloga ulila kri?ali je imela katera podobne izkusnje?

Primoza -> RE: kri iz nosa...prosim nasvet (18.4.2008 16:59:18)

Kri se kdaj ulije brez razloga, poči kaka drobna kapilara. Medtem, ko ste čakali na odgovor je skoraj zagotovo že nehala teči, a ne?

Anonimen -> RE: kri iz nosa...prosim nasvet (18.4.2008 17:04:09)

Se spomnim kako je mojemu bratu tekla kri.Kar brez vzroka.Enkat,ko je bil v banji se mu je vlila.Si predstavljaš mamico,ko ga je vidla sedeti v krvavi vodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Je pa kar prerasel in je minilo.Glavo je pa baje treba držat naprej in ne nazaj,da se strdki ne nardijo.

*erika* -> RE: kri iz nosa...prosim nasvet (18.4.2008 18:44:58)

ja nehala je.me jemalo skrbelo
hvala za odgovore

Blejka26 -> RE: kri iz nosa...prosim nasvet (18.4.2008 19:21:36)

meni je celo otroštvo oz.se mi je celo otroštvo dogajalo to,da se mi je brez razloga ulila kri iz nosa.Kriv je bil pritisk..ali malo večji napor..tudi vročina je bil krivec,kajti največkrat se je to dogajalo poleti..sedaj pri 26letih se je umirilo..nimaš kaj storili..razen nekaj da ti žgejo v nosu to pa ne priporočam,ker potem nikoli ne veš,ko si prehlajen,da ti teče iz nosu..

SaaS -> RE: kri iz nosa...prosim nasvet (18.4.2008 20:44:10)

Mojemu mlajšemu sinu (22mesecev) se to večkrat zgodi. Kri se kar vlije iz noska in tudi zelo hitro neha teči. Sem že zdravnico spraševla. Kot so že prej povedale. Poči kapilara in priteče kri.
Sinu velikokrat, ko ima vročino. Ali ob kakšnem sunku, hitrem gibu. Ko pade recimo, pa se sploh ne udari v nos. Ali pa kar tako. Tudi iz vrtca pride kdaj pa kdaj z madeži krvi na majčki. Sem vzgojiteljico opozorila na to "nadlogo".
Spomnim se, da je imel moj brat enake težave.

kjava -> RE: kri iz nosa...prosim nasvet (19.4.2008 9:32:04)

Meni je P svetovala, naj sin uživa veliko vitamina C, ker ima isto težavo.

Stran: [1]