|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štorkljin klun
11.2.2005 9:23:16   
afrika
Poznate materino znamenje štorkljin klun oz. štorkljin ugriz? Je rdečkaste barve in je prisotno od poroda. Pojavi se na vekah, nad noskom in na tilniku. Po enem letu naj bi izginilo, pa me zanima, če je katera imela to izkušnjo pri svojem malčku, če je res zbledelo. Najbolj me zanima za mesto na vekah.

Jass
Neposredna povezava do sporočila: 1
   štorkljin klun
11.2.2005 9:26:32   
JASNA D
Moj je imel na vekah in zadaj na zatilju. Na vekah je izginilo, na zatilju pa ne in baje na zatilju tudi ne bo. Me ne moti, ker so laski prekrili. Brez skrbi, tile na obrazku zginejo!

Jasna

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   štorkljin klun
11.2.2005 9:27:32   
Lenny
Na zatilju je zbledelo nekje po enem letu. Zdaj se ne vidi nič več.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   štorkljin klun
11.2.2005 9:29:03   
Anonimen
Na vekah ta žilni preplet najhitreje in skoraj v 100 % izgine do enega leta, nad noskom v 75 % nekje do tretjega leta, na tilniku pa je verjetnost malce manjša, vendar običajno tudi, če ni zelo izrazito...

(odgovor članu afrika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   štorkljin klun
11.2.2005 9:29:27   
KIRA
moja ima na tilniku pod laski štorkljin ugriz, kar velik - dosti večji od kovanca. ampak imam občutek, da je že precej zbledel, ker je ob rojstvu bil zelo rdeč, sedaj pa je bolj bledo rožnat. po mojem ji bo izginilo, upam da čist.
moja mama pa ima na istem mestu še sedaj, tako da njej ni izginilo. najbrž je od človek ado človeka različno.:zmeden:

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   štorkljin klun
11.2.2005 9:35:24   
Anonimen
Tibor je imel na vekah in na tilniku. Na vekah mu je izginilo pri nekaj mesecih, na tilniku pa sploh ne vem kdaj. Zdajle sem mu celo glavo prebrskala, pa nima več. Star je pa tri leta.

(odgovor članu afrika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   štorkljin klun
11.2.2005 11:12:00   
Anneli
Pri nas je tako, da ima naša štorkljin ugriz na tilniku na veki in na nosku. Najbolj se opazi na nosku ko se razburi in še posebaj ko gremo ven in je mrzlo, takrat je čist rdeč.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   štorkljin klun
11.2.2005 11:33:42   
Trebnje
Pri nas imajo vsi trije to znamenje na tilniku.Z leti je malo zbledelo izginilo pa ne,pa je Gašper star že 9 let.Ampak ni moteče,ker je skrito pod laski in se vidi samo,če mu razmakneš lase.Mi je pa fino,da so vsi trije enako "označeni".

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   štorkljin klun
11.2.2005 12:24:05   
simona1
Naša miška piška je imeal tako na vekah kot na zatilju. Na vekah ji je po prvem rd zginilo, na tilniku pa ne, sicer se ne vidi ker ima laske čez, je pa to pri nas v družini, ker ima to tudi moja mama in jaz, zdaj pa še Jutka, vse na istem mestu. Očitno dedno.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   štorkljin klun
12.2.2005 16:05:33   
Anonimen
Filip ga ima spredaj na čelu (zelo velikega), po vekah in zadaj na zatilju. Do sedaj je že kar zbledel. Samo če se razjezi...se tisti na čelu orng pokaže.
A katera ve, zakaj se ta štorkljin ugriz pozna? Oz. od česa je to? Je to res od tega, kako babica otročka za glavco pri porodu prime?:zmeden2:

(odgovor članu afrika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   štorkljin klun
12.2.2005 21:01:27   
Anonimen
Po moje da ne. Zakaj bi ga pa za oči prijele? Moj je rojen s CR, pa res ne vem, da bi za oči držali, ko so ga ven potegnili. Gotovo je to pač prirojeno.

(odgovor članu afrika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)


Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!