Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 18.4.2008 16:26:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A ni podnajemna
|
|
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 18.4.2008 16:32:58
|
|
|
|
lemavrica
|
Ne je kar Podjemna pogodba.
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 18.4.2008 17:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie A ni podnajemna Nič več, ker nisi več
|
|
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 18.4.2008 20:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 19.4.2008 14:58:35
|
|
|
|
Rubin.
|
Preverjeno na csd! No vidiš, pa si le našla pravi naslov, za tvoje vprašanje.
|
|
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 19.4.2008 19:39:37
|
|
|
|
Paštetka
|
OK, fajn za tebe, če ti paše. Jaz tega ne bi naredila, ker mi ni fer do delodajalca. Pa tudi ne vem zakaj bi samo delala 4 ure nekje, potem pa drugje še nekaj. Saj če že delaš samo 4 ure, potem bi človek pričakoval da si zato 4 ure z otrokom oz. pač kaj v zvezi z njim (če si že zato 4 ure doma) in ne zato, da bi šel drugam delat. MEni je to izkoriščanje. Kogar hočete. Moje mnenje.
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 19.4.2008 19:51:50
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka OK, fajn za tebe, če ti paše. Jaz tega ne bi naredila, ker mi ni fer do delodajalca. Pa tudi ne vem zakaj bi samo delala 4 ure nekje, potem pa drugje še nekaj. Saj če že delaš samo 4 ure, potem bi človek pričakoval da si zato 4 ure z otrokom oz. pač kaj v zvezi z njim (če si že zato 4 ure doma) in ne zato, da bi šel drugam delat. MEni je to izkoriščanje. Kogar hočete. Moje mnenje. Odvisno od narave dodatnega dela, meni to ustreza, ker lahko zvečer prevajam, ko otroci že spijo, še vseeno sem pa ob 14:30 doma in imam celo popoldne časa za otroke. Nevem, zakaj bi bilo to nefer do delodajalca. Bi bilo pa res tudi meni čudno, če bi nekje delala do 12 in potem nekje drugje naprej do 16, potem res skrajšani delovni čas ne izpolnjuje svoj smisel.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 19.4.2008 19:53:31 >
|
|
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 19.4.2008 20:30:53
|
|
|
|
Paštetka
|
Olivija, saj tako sem tudi mislila. Pa tudi doma... je vse odvisno od narave dela, ker bi npr. tudi doma jaz lahko potem delala službene stvari (torej od prvega delodajalca ). Pa niti verjetno ne bi mogla delat drugje, ker imam konkurenčno klavzulo v pogodbi. Kakšno drugo delo pa verjetno niti ne bi delala.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 19.4.2008 20:32:03 >
|
|
RE: V vednost vam pošiljam (4urni del.do otro... 20.4.2008 0:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadeva je začasna saj nadomeščam...te 4 ure dodatne... delodajalec mi je pa sam ponudu 4 ure,ker več do jeseni neb dobila... z otrokom sem pa do 17h vsak dan potem pa grem delat...ker ga imam doma! Tako da ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?