Končno.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

African queen -> Končno.... (11.2.2005 9:19:35)

...mi je včeraj po 28 mesecih in 19 dneh uspelo nehati z dojenjem!!!:bravo:
Ampak kaj, ko imam veliko mleka,vse me tišči..vsake toliko časa si stisnem malo ven...ampak bolečine se kar nadaljujejo..upam,da ne bom spet mastitisa staknila:hudicek:
Moj Sammy je pa tolk žalosten,nervozen,ker mu nočem več dat:((:((:((Meni je kar hudo!!!

malika -> Končno.... (11.2.2005 9:37:49)

u to si pa dolgo zdržala. Moj je sam nehal pri 10 mesecih in sem tudi takrat že sama imela kar dost. Drugače pa sem si, ko so bile tako polne, da nisem mogla več zdržat črpala, ampak samo do olajšanja in v treh dneh je pritisk popustil. priteče pa še vedno tu in tam kaj ven. Mogoče zaradi nosečnosti? Ne vem.

pravljica -> Končno.... (11.2.2005 9:55:48)

tudi meni je bilo po 24. mesecih kar hudo...se je blo tako lepo cartat...ampak ko je enkrat dovolj, je dovolj...problemov s kakšnim mastitisom pa res nisem imela nikoli...na koncu je bilo verjetno že tako malo mleka, da je kar hitro še tisto usahnilo...v bistvu je bilo samo še za cartanje

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.2.2005 9:57:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

jaz99 -> Končno.... (11.2.2005 10:07:31)

Baje,nisem sigurna ampak tako je meni rekla babca da žajblov čaj spodbija mlek in da dokler dojim, naj ga ne pijem niti ne spiram usta. Ne vem malo se še pozanimaj, sicer pa mislim da ne bo nič narobe če boš probala:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

ronja5 -> Končno.... (11.2.2005 10:54:27)

Jaz pa sem slišala, da moraš na prsi preko noči položit orehovo listje, da mleko usahne.

LEJLA -> Končno.... (11.2.2005 14:02:05)

tudi listi zelja na prsih preprecujejo nastanek mleka....v zda dobijo zelje vse mamice v porodnisnici, ki se odlocijo , da ne bojo dojile (pr4ocent je kar velik saj mora vecina nazaj v sluzbo po 8tednih)

Stran: [1]