Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz ne verjamem,kaj pa ve? 18.4.2008 12:38:13
|
|
|
|
Naja30
|
Men se pa vseeno zdi, da letos tele temperature ful skačejo gor in dol. Pred tistim snegom je bilo že tako toplo, da sem bundo pospravila. Pol pa spet gor. Upam, da bodo napovedi držale, ker se bom tud jaz cmarila na plaži!
|
|
|
|
RE: Jaz ne verjamem,kaj pa ve? 18.4.2008 12:57:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne verjamem dokler ne vidim, pred kratkim je na teleteksu pisalo da letos ni ElNinja ampak je ElNina (to bi naj bil neki veter) in da bo poletje full grdo in deževno, sedaj pravijo obratno. Pravijo tudi da so prestopna leta grda in vreme nič kaj dobro. Bomo vidli kaj bo do takrat pa nam ne ostane drugega kot da čakamo.
|
|
|
|
RE: Jaz ne verjamem,kaj pa ve? 18.4.2008 13:30:15
|
|
|
|
krfjolca
|
Smo prešnji teden montirali klime v stanovanje, tako da mi je bolj ali manj vseeno . Upam pa, da ne bo prehude vročine že v juniju, ker imam v službi svojo rezidenco na sončni strani in je že zdaj kak dan ful vroče, ko sonce nabija notri ...
|
|
RE: Jaz ne verjamem,kaj pa ve? 18.4.2008 14:28:59
|
|
|
|
nejcko
|
Moj šef je bojda hud "vremenoslovec", ki vsako leto napoveduje vreme po neki ljudski metodi in bojda v nulo zadane vsako leto. On pravi, da bo taka kislica, kot je zdaj, nekje do sredine maja, potem pa nam grozi do sredine avgusta totalna suša in vročina. Tisti, ki ga že dolgo poznajo, pravijo, da je zanesljiv vir, tako da ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?