Rdeč vrat (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Natas@ -> Rdeč vrat (11.2.2005 8:45:01)

NAš ima že nekaj dni redeč vrat. Zelo pazim, da pod vratom nima mokro in tudi večkrat na dan umijen, ter namaćžem z Bepanten mailom in vrat je še vedno rdeč. Sploh ne vem od česa in kako naj odpravim.
Kaj prdlagate?
Hvala in lp

jana30 -> Rdeč vrat (11.2.2005 9:09:25)

Pozdrav. Tudi pri nas je bilo isto. Nič ni pomagalo čisto nič pa sem počela svašta, le še na ličku se mu je pojavila ista rdečina. Jaz sem ga peljala k zdravniku in dobila sva Adavant kremo neki takega,ki ti jo skupaj zmešajo v lekarni in drugi dan je bilo boljše.

LP jana30

mala pika -> Rdeč vrat (11.2.2005 9:16:20)

Mi smo tudi imeli rdep vrat. Odpravli smo ga tako, da sem mu umila vrat s čistilnim oljem - kadar je vneto nikoli z vodo - nato obrisala in namazala z Lasepton kremo (kupi se v lekarni). Rdečina je v dveh dneh izginila.
Zelo priporočam. Je pa tudi krema vsestransko uporabna (pri odgrninah, opeklinah), ker vsebuje cink in ne prepušča vode in preprečuje vnetja.

LP Pika :metulj:

bini -> Rdeč vrat (11.2.2005 11:45:59)

mi smo dobili cinkov kremo, ki za silo pomaga, drugač pa bolj pomaga od Justa tea tree.. ampak naša mala se takoooo slini, da tud to pomaga samo nekaj dni, potem pa spet mažemo :zmeden2:

zmaga -> Rdeč vrat (11.2.2005 16:39:48)

Ko je bila Iza čisto majhna, se ji je to zgodilo dostikrat. Zvečer sem ji umila vrat in gor potresla otroški puder. Do naslednjega večera je rdečina izginila.
Pozdravčke :)

Anja167 -> Rdeč vrat (11.2.2005 21:09:58)

Mi smo tudi imeli to, zdaj pa umivamo samo zvečer in potem dobro obrišemo (bolj popivnamo). Nekaj časa nismo kar nič mazali, ker je takoj gubica spet postala rdeča, zdaj (po 3 mesecih) pa že lahko nanesemo malo mleka za telo. LP.

Stran: [1]