timika -> RE: sistematski 18.mesecev (18.4.2008 9:23:21)
|
Ja, tudi mi smo se malo igrali - podobno kot je napisala Zvezda, s tem, da je našemu v roke dala še ene malo črno-bele slikice, kjer je moral prepoznati, kaj je narisano. Bilo je zelo nerazločno, še jaz sem gledala, kaj je gor. Mali pa kot iz topa...sicer pa pri nas ni nobenih čudnih pogledov, tudi jaz sem jim rekla, da se ne obleče sam - ?!, ja, slečt že kak kos, pa poskuša tudi z oblačenjem, ampak da bi mu ratalo... Pri nas so sestre zelo OK, ne komplicirajo, če v tistem trenutku otrok česa noče, te vpraša, če sicer to počne. Bodo pa ja zaupali staršem, saj nam je vsem v interesu, da povemo po pravici in s tem vidimo, ali je njeov razvoj OK. ko sedaj vidim, kako se nekatere moje kolegice prav bojijo teh sistematskih...kaj bo rekla pediatrinja, ker še ne plazi? pri nas ni ob 9 m ne plazil, ne pri enem letu hodil, pa ni bilo komentarjev. te pa vpraša kakšno s tem povezano zadevo, da vidijo, če gre razvoj v pravo smer. Mislim, da se nekaterim tudi ne da preveč ukvarjat z vsakim posebej in je lažje odkljukat... LPT
|
|
|
|