rumba
|
Ćer! bačko, Julija se zjutraj malček podoji, čez kako urco pa poje sadno kašo. zvesta, jaz bi šla v Pulo. Se mi ne zdi nič napačnega, če se tvoja dva poskusita malo sama znajti. Pa še ti boš dala malo svojo glavo na off. madejka, naglasa mi je bolj malo ostalo, saj nisem v družbi korošcev že vse od takrat, ko sem šla študirat. Domov sem hodila zelo poredko in se sama vzdrževala.... Če se pogovarjam z domačimi, se še sliši, drugače pa je ena taka mešanica koroško, primorsko, pa še kako. Pa še malo o puščanju otrok : berem vaše odgovore in razmišljam.... ja, res je ptrok zelo navezan na mamo, ja, tudi jaz uživam v vlogi mamice..... sej je vse res. Ko sem prvič pustila Aneja samega, mi je bilo hudooooo in sem vesčas razmišljala, kako je z njim in pravzaprav nisem uživala časa zase. Danes seveda ni več tako. Pa še ena razlika je, jaz nimam nobene pomoči, babice in dedki so daleč, varuške nobene... tako da so otroci praktično nesčas z mano. Julija 24 ur. V trgovini, pri zdravniku, pri frizerju.... Tako da bi mi dan zase prav pasal. Pa še o žuranju: ja, pred leti sem isto rekla, dosti imam, zdaj sem maica in bla, bla, bla.... Japajede.... Še vedno sem ženska, še vedno uživam, če grem malo ven, spijem kako pivce, pa še kako rečem ali zaplešem. Je pa res, da sem sedaj zelo kmalu utrujena in zaspana. Nisem več v formi, bi se reklo.... kapica, Juliji dam že vse, razen svinjine in oreščkov. Aja, pa jagod še ni jedla, čakam na domače. Češnca, jao, kako lepo. A nam posodiš tvoje, da mi zrihtajo teraso?
|