|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
19.5.2008 21:23:00   
tejči77
Češnca, vi imate pa pravi arboretum. Koliko pa je vstopnina?user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.5.2008 21:29:02   
tinispela
Freycha, če prav razumem je to nad tržnico?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.5.2008 21:36:49   
Freycha
Tinišpela ne ne..... Če greš čez Koroški most, pa na krožnem prvi izvoz ven, potem na križišču zaviješ desno po koroški cesti. Na koncu zaviješ levo, na prvem semaforju pa desno na Strmo ulico in na sredini te ulice se zavije desno na Lavričevo ulico, kjer je tudi zdravstveni dom.... poglej na TIS-u, da ti bo bolj jasno

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.5.2008 21:41:15   
Freycha
tejči jaz sem se pogovarjala z eno zdravnico in je rekla, da je čisto brez veze delati krvne preiskave, ker ni nujno, da se kaj pokaže. Enako je s kožnimi preiskavami. Da je Atopični dermatitis bolezen, alergija na določene zadeve pa alergija... ampak da ni nujno, da se kjerkoli pokaže. Zato predlagajo, da tam nekje do 2. leta starosti otrok ne je stvari, ki so najbolj alergene (KM, beljak od jajc, čokolada, kakav, oreščki, jagode itd....

Ne pravim, da tako je... samo povem ti, kaj mi je povedala......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.5.2008 21:41:18   
tinispela
Freycha, aja na drugem koncu, zdaj vem približno ja! THX

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.5.2008 21:50:19   
Freycha
malenkostuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.5.2008 22:38:47   
rumba
Ćer!
bačko, Julija se zjutraj malček podoji, čez kako urco pa poje sadno kašo.
zvesta, jaz bi šla v Pulo. Se mi ne zdi nič napačnega, če se tvoja dva poskusita malo sama znajti. Pa še ti boš dala malo svojo glavo na off.user posted image
madejka, naglasa mi je bolj malo ostalo, saj nisem v družbi korošcev že vse od takrat, ko sem šla študirat. Domov sem hodila zelo poredko in se sama vzdrževala.... Če se pogovarjam z domačimi, se še sliši, drugače pa je ena taka mešanica koroško, primorsko, pa še kako.user posted image
Pa še malo o puščanju otrokuser posted image : berem vaše odgovore in razmišljam.... ja, res je ptrok zelo navezan na mamo, ja, tudi jaz uživam v vlogi mamice..... sej je vse res. Ko sem prvič pustila Aneja samega, mi je bilo hudooooo in sem vesčas razmišljala, kako je z njim in pravzaprav nisem uživala časa zase. Danes seveda ni več tako. user posted image  Pa še ena razlika je, jaz nimam nobene pomoči, babice in dedki so daleč, varuške nobene... tako da so otroci praktično nesčas z mano. Julija 24 ur. V trgovini, pri zdravniku, pri frizerju.... Tako da bi mi dan zase prav pasal.user posted image  Pa še o žuranju: ja, pred leti sem isto rekla, dosti imam, zdaj sem maica in bla, bla, bla....user posted image  Japajede....user posted image  Še vedno sem ženska, še vedno uživam, če grem malo ven, spijem kako pivce, pa še kako rečem ali zaplešem. Je pa res, da sem sedaj zelo kmalu utrujena in zaspana.user posted image  Nisem več v formi, bi se reklo....
kapica, Juliji dam že vse, razen svinjine in oreščkov. Aja, pa jagod še ni jedla, čakam na domače.
Češnca, jao, kako lepo. A nam posodiš tvoje, da mi zrihtajo teraso?user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.5.2008 22:43:57   
Freycha
rumba to si pa tak dobro napisala user posted image user posted image user posted image user posted image  čisto moje razmišljanjeuser posted image  ne vem... a mam kje še kakega nezakonskega otroka, pa ne vem, al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.5.2008 23:00:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

rumba to si pa tak dobro napisala user posted image user posted image user posted image user posted image  čisto moje razmišljanjeuser posted image  ne vem... a mam kje še kakega nezakonskega otroka, pa ne vem, al kaj?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.5.2008 6:58:21   
Ronči
Preden preberem vse ostalo...jaz sem šla že večkrat ven, brez slabe vesti. Ravno prvo soboto v juniju gremo spet...vse ženske iz naselja.
Pa ko seštejemo, da se dobivamo enkrat na dva meseca, pa vsi rojstni dnevi, pa vsa ostala praznovanja...u ****ti sem slaba mati user posted image ... ah dajte no, dete mora bit tudi brez mame. Itak da je težko, jaz sem imela krizo cel mesec ko sem šla v službo, a j*ga, thats life.
Klara pa itak uživa s starim, njena prva beseda je ati ( ko ji rečeš reci ati ponovi, prav tako ga gleda in ponavja ati, al pa atatata). Sicer se pa ful afna zraven user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.5.2008 7:01:21   
Ronči
Češnca kako lepo, tak vrt si želim tudi jaz. Vam poslikam mojo ubogo različico user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.5.2008 7:18:34   
Ronči
Klara je jogurte od 8 meseca, skutke, kislo smetano, vse razen mleka, no sira še ni probala. To pa zaradi prebave, ki se je ob uvajanju jogurtov izboljšala za 100%. Prej so bile same težave.
Od mesa je jedla teletino in belo piščančje meso, sicer pa kaj drugega niti mi ne jemo.... No zelo redko svinjino, ampak to ji še ne dam.
Jedla je že govejo juho z rezanci, drugo pa kar običajno jedo dojenčki , nič posebnega ne je.
Sicer pa je pri pripravi hrane domišljija moja slaba stran...

Najraje je banano po koščkih, ko se sama hrani, ponavadi ji pripravim banano po koščkih ko imamo mi kosilo, da imamo mir. Ali pa kruh po koščkih, riževo tablico (un stiroporček) in mala uživa, da si sama koške daje v usta.

drugače pa ima en zelenjavni ali zelenjavno mesni obrok, 1-2 sadna ostalo pa mlečno. Kakor kdaj.
Kakšen dan rada je, kakšen dan pa bolj malo, vendar je kar okrogla, bolj kakor tedaj ko sem jo samo dojila.

grem lep dan!!!!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.5.2008 8:17:10   
SANEK1
Dobro jutro...
Najprej kofe...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba, dobro si obrazložila to zadevo...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem podobnega  mnenja, gre zato da se ne pretirava, ne v eno in ne v drugo smer. Vedno sem bla zagovornica zlate sredine, tak sem tudi pri tej tadevi.user posted image

Češnica, uuuuuuuu zelo lep vrtekuser posted image user posted image user posted image  Bravo...jaz ful nimam žilice za te zadeveuser posted image
Kak ste vi?

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.5.2008 8:45:38   
Freycha
Preverjam prijave za na piknik.

Prosim, če se javite VSE, ki ste prijavljene in potrdite z PRIDEM oz. če je kaka sprememba in vas ne bo z NEPRIDEM (škoda, ker ni volilnih gumbov). Če bi še katera rada prišla, je vljudno vabljena. Če sem katero izpustila, naj mi oprosti, ampak naj se javi..... Bom pa gnjavila s tem postom toliko časa, dokler se mi vse ne javite user posted image user posted image user posted image user posted image

Navodila pridejo naknadno. Imava z mojim že vse pripravljeno, ampak včeraj enostavno ni bilo dovolj časa, da bi še to do konca naredila. Piknik bo v vsakem primeru, saj imajo veliko hišo, ki brez problema sprejme cca 70 odraslih ljudi.

češnca
ajvy
rumba
baja
madejka
bojana2
tinišpela
afnica
julij
arijana
mateya
poldy
šiškamiška
tejči77
pupi
kristina_1
anja7
zvesta
tašonka (?)

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.5.2008 8:49:42   
Freycha
Sanekova hvala za kavo user posted image user posted image user posted image user posted image

pa predno se spet razburiš, tebe sploh nisem dala na seznam, ker si soorganizatorka in je logično, da prideteuser posted image user posted image user posted image

malecka kar leži v postelji, se pogovarja sama s sabo in se ji več kot očitno ne mudi ven.... prav... meni pa tudi paše na RR viset user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.5.2008 8:57:29   
SANEK1
Freycha, sem že globoko vdihnila, vročina mi je že vstopila v glavo, na obrazu se je pojavila rdečica, telo se je začelo tresuser posted image user posted image user posted image ... pol pa skrolam dol in vidim presenečenjeuser posted image user posted image user posted image
Boljše za tebe, da si dodala še en postuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.5.2008 8:58:37   
bojana2
Helooo..

Se na hitro javim, predvsem zaradi piknika. Freycha nas ne bo...ne znese. Vam pa vsem želim, da se maste fuul fajn in upam na lepo vreme. user posted image

Pri nas nič dosti novega...razen tega da je mali bogi, saj mu gredo kar trije zobki ven...kar seveda pomeni, da nič ne spimo ponoči. Sem dve noči nazaj na 20 min vstajala...user posted image

Evo, smo že pokonci...
Lep dan in uživajte...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.5.2008 9:16:41   
kapica
Bojana, to se pa hudi slisi ja. Se spomnim ko sta dinotu lezla 2 zobka ven, pa je bila ze groza. Sedaj ej spet eden na pohoduuser posted image .
Cesnca, lep vrtek, ampak tud za mene je prevecuser posted image .
Rumba, a tako, ze vse dajes? Sem zgleda zamudila, ko ste debatirale o tem, al kaj... To pomeni jogurte, pudinge, kosilo, vse tako kot pri odraslih, a ne?

Midva pa imava danes avto in ce en bo bile tako dalec bi prisla h kateri na kavicouser posted image . Greva zdaj stvari urejat, na davcno, v dm, v lekarno, pekarno in se kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.5.2008 9:33:49   
rumba
Jutro!
Sanekova, hvala za kufe!user posted image
Freycha, nas ne bo....... doma, ker gremo na piknik julijik.user posted image user posted image  Tako da, potrjujem, upam samo, da ne zbolimo, ker smo bili v stiku s 5. otroško.user posted image  Če bo zbolela, bo pred nedeljo. Te pa lepo prosim, če mi lahko na mali ali zs pošlješ vse podatke, ker neki cajta vmes nisem imela neta, pa nisem še vsega prebrala.user posted image  Predvsem natančno lokacijo, čas in plačilo. Hvala!
kapica, ja Julija je tako kot mi, a včasih ji še vedno kaj posebej skuham ali pa vsaj dokuham malo zelenjave, da ne je samega mesa in prilog.user posted image  Sicer pa je primorka po duši, ima najraje pašto v vseh oblikah. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.5.2008 9:34:56   
rumba
kapica, pripelji se do mene, tu je tako gnilo vreme, ni kaj početi, pa si bova skupaj krajšali čas.user posted image  Oooooooooo, kako bi bilo to fajn.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.5.2008 9:38:58   
tinispela
Freycha, mi ....PRIDEMO!!!!!!! Upam le da nas kaj ne preseneti. Špela je sicer malo prehlajena, ampak, do nedelje se bo pozdravila!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.5.2008 9:40:47   
corfu
Dan

Naša žaba je šla ravnokar spat...ja, vreme je pa res za nikamor, pa še polna luna user posted image ...

Naša Manca tudi že je vse, sva probali že jagode in kivi, pa je vse bp, sadje naravnost obožuje, komaj čakam še maline user posted image .

Češnca lep vrt, jaz se zelo rada s tem ukvarjam in ko bom velika user posted image   si bom s tem služila denar user posted image .

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.5.2008 9:53:15   
rumba
Iii, corfu, pozdravljena. Tebe sem pa pogrešala!user posted image user posted image user posted image  Sem se ravno spraševala, kje hodiš.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.5.2008 10:28:32   
siskamiska
Freycha mi PRIDEMO, razen če ne fašemo 6. otroške bolezni user posted image . Rumba a ni bla 6?
Tudi meni prosim vse podatke za mail ali ZS

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.5.2008 10:32:16   
Freycha
danes zvečer boste vse dobile podatke na ZSuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.