poldy -> RE: Julijke 2007 - 6.del (15.5.2008 21:55:44)
|
No sem bla pri osebnem zdravniku in mi ni hotel dat napotnice za nujno al pa vsaj triažo, kot so mi rekli včeraj v psihatrični na naročanju. Tako da bom šele enkrat sredi julija na vrsti, jaz pa ne morem več, samo derem se za vsako malenkost popizdim, se bojim da bom komu kaj slabega naredila....Se je pa kar nekaj časa opogovarjal z mano in na koncu le rekel da če pa res pomislim kdaj na kaj hudega da bi sebi al pa komu kaj naredila, pa se bova zmenila za nujno. Samo kaj pa če bo prepozno.......Enkrat sem že poskušala, pred 13leti(verjetno je bla najstniška neumnost), ampak vseeno......kaj pa če????Še dobro, da sem se včeraj izpovedala prijateljici in mojemu in sta mi dala kar nekaj moči, pa danes ste mi ve dale ful ful veliko, pa župnik, ko sem se šla menit za krst je videl da je nekaj narobe z mano, da sem ful živčna mi je dal par spodbudnih besed, hvala, hvala 1.000.000x vsem!!! Sedaj imam sicer zdravila, samo kar nekaj časa traja, da bo učinek. Pogrešam tisto, saj vsaj mogoče pa bo bolje, če ne sigurno, prej sem bla zmeraj ful optimist, zdej pa ne vidim niti ene svetle točke. Pa včasih sem imela cel kup želja in načrtov, pa vsakega dopusta in prostega dneva, vikenda sem se veselila, zdej pa samo komej čakam večer da je dneva konec in grem lahko spat.....No tolk, zej grem pa spat, Uršo bo ati zrihtal.....Se javim, ko bom kaj bolje da ne boste zamorjene zarad mene, pa hvala za spodbudo....
|
|
|
|