rumba
|
baja*, joj, nikoli nisem pomislila, da bi se štulila. Jaz te prav rada berem in upam, da se boš kaj pogosteje javila, ker te pogrešam! Iii, kak lepotec je Rene! pupi, Jaz sem dala Hano in Aneja cepiti proti klopnemu meningitisu, naslednje leto pa seveda tudi Julijo. Freycha, cepivo stane 29€in neki centov, če se ne motim. Dobijo pa dva odmerka in to je cena za enega. madejka, kako Maj lepo pozira na tej slikci! Lepotec mali! Btw, a je že rezerviren? Če se ne motim je od Naje, a? Freycha, a nisi Diti malo prevelika očala kupila? Dobra je, carica! poldy, za žagico. Julija ima pa še vedno brezzobi nasmeh. kapica, ti je ostalo kaj cmokov? Jaz jih imam ful rada, a ti lahko napišem naslov? corfu, bravo za Manco, da pridno spi! Paše, a? Ti lahko pošljem Julijo na šolanje? bojana2, lepo, da ste uživali na Bledu. Aja, pa še pohvaliti moram današnji čvek! Spoznala sem Češnco, Anžeja in njegovega očija ter Snekovo in Živo. Pa pedipetke sem dobila. Jao, kako so luštni. Pa da ne govorim, kako fantastični so za Hano. Punce, pri nas takih ne najdem. Super mehki! Hana je tako navdušena, da se ne da opisati.
|