angel_rebelde
|
Zato pa imamo mi žaluzije, ker se je zbujal ob 6h pa sem žaluzije nabavla, zdaj pa spi do 9h Kako bo na morju, pa nevem, upam da ne kaj drugače, čeprav verjamem, da se bo ritem malo spremenil... Z bivšim so spet problemi, ne plačuje in kleje opet Tak, da sem se odločla da vidi malega samo še 2 x na mesec po 2.urci, ker zdaj je mel 2 x na teden po 4 urce in zmeraj težil, kak se je spremenil pa to, ko pa je videl, da ga ne šmirglam je pa pokazal svoj stari obraz Pol mi še reče naj moj fant skrbi za naju, če nimam denarja? Ok, potem se mu pa naj odpove, simpl ko pasulj, mu je res treba se nekaj špilat preko malega, ki ni nič kriv? Ma sem zadnje dneve čist čudna, jezna, depresivna.. Edino kar še mam voljo, je skrbeti za malega, ostalo pa... ni mi do ničesar več, ne do šole, ama ništa... Vsaj malega imam, da mi vsaj kakšen nasmešek nariše na obraz, drugače sem pa ko cunja... Kar si pa najbolj želim, da se to sranje z bivšim nehaaa, da pride k sebi, da s tem bolj kot meni škoduje malemu Aja, jutri je 1 mesec kar ne kadim.. No, kadim itak samo še ob kavici, to pa je vse... Kavico pa ne pijem redno, kakor mi pač je.. Sem ponosna nase, čeprav ni to da sem nehala kaditi, ampak vsaj nekaj je.. Fajn bodite, še 4 dni pa gremo na morje