Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 10:54:40
|
|
|
|
tejči77
|
Ojla, čvekice. Ni kaj res ste pridne, še zame zraven. Larisa je zdrava in neverjetno radovedna. Do večera mi vsaj petkrat vso stanovanje na glavo obrne. Včasih še stopit nimamo kam. Da ne govorim kje se kakšne izgubljene stvari potem po tednu dni najdejo-na najbolj neverjetnih mestih. Daljinca za TV npr. nismo ves teden našli kljub temu da sem vso stanovanje preiskala do podrobnosti-smo bili potem brez TV(bil je za dnevno omarko-ne vem kako ji je uspelo). Je pa pasalo se zvečer namesto poročil cartat. Vse je za neki dobr. Tako da ni res da se ne da najdit čas za sex, samo večerna poročila je treba ukinit, pač ne bomo vedli kaj se dogaja po svetu. Jutri imam pa en razgovor za šiht. Držite pesti, da bi blo kaj zanimivega ali vsaj solidnega. Glede piknika, je kaj novega? Datumsko. Ker nimam časa brat za nazaj, ko bo kaj novega, mi lahko pošljete na ZS termin? Larisa me vleče za rokav, boljše da greva ven, če se bo vlilo bova pač malo mokre. Lep pozdrav vsem.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 10:59:17
|
|
|
|
madejka
|
Hej tejči! lepo, da si se javila! Nam tud neprižgan TV kaj dost ne pomaga, če dragega ni doma
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 11:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ulla pa glih za toti vikend ste se mogli zmenit al kaj Škoda... ma ja, ko je blo treba komplet vse sorodstvo uskladit, pa je glih ta datum, da majo vsi cajt in da je koča gor frej škoda ja... baja ja sem dobla mejl, bom zdej enkrat odgovorila...ko bo mal cajta...drgač podatke smo pa dobli nazaj ja hvala bogu, sam neki je fajlov zanič....ampak hvalabogu nič resnega...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 13:24:58
|
|
|
|
bojana2
|
Mi smo sprejeti v vrtec...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 14:30:50
|
|
|
|
tejči77
|
super, da vam je uspelo, bojana. Si lahko oddahneš. To je res velika stvar. In tamali se imajo tako fajn v vrtcu. Larisa pa žal ni sprejeta. Upam pa, da bo septembra. Vmes bomo pa v privat varstvo dali.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 16:07:35
|
|
|
|
Freycha
|
Dober dan... zelo na hitro, ker se ravno odpravljam na pir s kolegom Kapica mi je danes napisala sms, da jim je crknil ekran, da pa so sicer ok, da pa ne ve, koliko časa bodo še brez povezave v svet oz. na RR (no, sej to je skor, k u svet ). Vse vas lepo pozdravlja več pa potem zvečer, ko bo tudi več časa....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 16:53:40
|
|
|
|
Ronči
|
Klara je velika 67 cm. MEni se zdi tudi malo, a kaj ko jih imam jaz samo 157... to bo ziher po meni
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 17:52:10
|
|
|
|
tejči77
|
Ronči, sej mi mali smo tudi lepi, a ne?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 18:17:06
|
|
|
|
pupi
|
Helo!!!
< Sporočilo je popravil pupi -- 22.4.2008 18:28:16 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 18:26:25
|
|
|
|
pupi
|
Helo babike!! Mi smo super, ker je pač Naja super . Smo bli danes v Europarku in sem naji kupla oblekco št. 80 in ji je glih prav tak, da bom treba menjat nest, ker bi rada da še jo en čas nosi. No Naja je 75 cm velika in ima 9120g. Idealno v glavnem, je poi naju bolj velika oz. ima manekenske mere . Mateya meni se to sploh ne zdi malo, da je Zala velika 71, saj pa si ti tudi bolj mala in se mi zdi da se zdak geni za višino že šprav lepo poznajo . Torto bomo mi naročli kar v Pohorski kavarni, ker majo pač tam najboljše torte in spolh nisma razmišljala kje, za videz pa mi je vseeno glavno,da je dobra. Ronči to pa ma Klara pravo vesoljsko ladjo !! Madejka bi blo res že prav lepo, če bi pripopala seznam . Freycha v Europarku sem tvojega dragega vidla, ko je zgubljen laufal gor pa dol, verjetno vaju z Dito iskal, ne? Bojana za vrtec!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 18:28:58
|
|
|
|
tejči77
|
Pupi, kaj je tvoja Naja lepa na tej slikici.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 19:49:37
|
|
|
|
tinispela
|
Hojla! Me smo tud imele danes posvetovalnico, nas je P pohvalile za razvoj, velika je 72,5cm, težka pa 7320g. Madejka boš lahko vpisala podatke za 9 mesecev? Do Europarka nismo prišle, smo šle v H&M v mestu, sem ji kupila eno vetrovko, št. 86, da bo imela še za jeseni. Pol pa še na hitro kavico, ker je tako pihat začelo, da sva se na hitro popokale proti domu in raje tam šle na sprehod. U pupi, Naja pa je res velika, kaj hočeš geni .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 19:55:48
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! Noro stanje, pa nič časa... Z mojo teto...žalostno, no. Čist je zmešana (menda je to depresija). Stvari se pa nikamor ne premaknejo. Mi gremo v petek ali soboto na Pag (v bistvu nas gre pet - v resnici pa šest - na poročno potovanje ). Priprave v polnem teku. Danes smo meli posvetovalnico, Anžeju so vzeli kri (brez problema). Uradne mere so: 22.4.08: 75,5cm, 10135g. In danes "praznujeva" z mojim 11 skupnih let. V narekovajih zato, ker sva se na to spomnila in si dala lupčka. Bova na morju nadoknadla!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 19:59:59
|
|
|
|
Češnca
|
bojana a pedipede si dobila, je vse ok? Sej mogoče si že napisala, pa res nimam časa brat... Punce za vse obmesečnice, bolančke, žalostne, vesele... siskamiska jest sm tud vesela, da smo se spoznale. In sanekova je bila res prijetno presenečenje!!! V glavnem vse ste super punce, simpatične; otročki pa...brez besed...vsi po vrsti . pupi kakšen lep nasmeh! Ti res polepša dan.
< Sporočilo je popravil Češnca -- 22.4.2008 20:02:59 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 20:13:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Mi gremo v petek ali soboto na Pag (v bistvu nas gre pet - v resnici pa šest - na poročno potovanje ). Priprave v polnem teku. kaj to pomeni???
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 20:25:23
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Mi gremo v petek ali soboto na Pag (v bistvu nas gre pet - v resnici pa šest - na poročno potovanje ). Priprave v polnem teku. kaj to pomeni??? Pogruntej! V soboto sta se poročila najina prijatelja. Šla naj bi na Maldive, a so jima odsvetovali, ker je ona . Zato gremo skupaj na Pag.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 20:26:35
|
|
|
|
Ajvy
|
torej je ona ??
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 20:29:05
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy torej je ona ?? ja, ja! A si že misnla, da sm jest?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 20:51:02
|
|
|
|
tinispela
|
jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 21:13:03
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer... Evo tudi mi smo bli danes končno v Evroparku...sma nakupla vsa darila, zato pa boga Živa ni nič dobila ...ma saj vedno neklaj dobi, pa če rabi al ne Češnica, Anžej in Živa pa sta glih za skupaj ( samo da ma Živa par dekic več ). Fajn se mejte na morju... Boajana, super za vrtec
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 21:17:24
|
|
|
|
pupi
|
Babike hvala lepa za komplimente , se zahvaljujem v Najinem imenu !! Tu je mela obdobje kazanja jezika, zdaj ma obdobje kazanja spodnjih zobekov, tako...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 21:19:39
|
|
|
|
pupi
|
Se vidi, da je blo danes čudno vreme, smo ble vse mariborčanke v Europarku
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 21:25:37
|
|
|
|
SANEK1
|
Pupi, iiiiiiiiiiiiiiiiii kak je Naja lepa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 21:59:06
|
|
|
|
Freycha
|
No, vidim, da vas Kapica ne zanima kaj dosti pupi je bil Peter ja.......pa res naju je iskal
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.4.2008 22:13:28
|
|
|
|
corfu
|
Čer Freycha, pošlji Kapici lepe pozdrave, pa naj se kmalu zopet pridruži, nam čvekam . Ulla, tudi najbrž še nori na svojega deda zaradi računalnika Rumba, je pa čist v kuhinje padla Moji otroci spijo, ded na rekreaciji, v nedeljo sva se zopet fenomenalno naplesala . Tudi jaz te dni pričakujem odločbo za vrtec, me prav zanima, no saj drugače imam še privat pripravljen, za rezervo, saj kaže, da bom morla kaj prej na šiht kot septembra, da mojemu kaj pomagam Te dni pričakujemo drugi zobek zgoraj, je pa tako hecna ko se nasmeji in ji širok zobek zgoraj ven prikuka Naja je pa Kaj bi skoraj pozabila, Manca je danes naredila tri korake, čisto sama, medtem ko sem jaz perilo obešala bi me skor kap
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Ko otrok rišeAdminKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je narisal (
36%)
okaram, česa ni lepo narisal (
1%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
1%)
narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (
0%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
61%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
0%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!