Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lenny -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 8:01:55)

Danes ob 12.00 šibava s sodelavko na hitro čez mejo do dobre stare Lipnice, ker sva na spletni strani Eduscha našli nekaj zanimivih stvari za najine ta-male.
Če katera kaj potrebuje, javite. Z veseljem pomagam.
Pozdravček! :)

Luni -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 8:47:07)

Ja, Lenny, ampak iz lekarne?

:muca:

Lenny -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 8:58:38)

Saj lekarna je tam čisto blizu! Javi, kaj rabiš!

india -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:15:34)

Lenny, jaz sem bila v Eduschu v Seiersbergu v ponedeljek, samo imajo ful izropano, sploh majčke in trenerke.
Kave pa tam ne kupim več, :(:(:(:(:(, je kiiiisla!!!:miska:

JASNA D -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:21:43)

Jaz krvavo potrebujem bodyje za ta malega - pa imajo samo tiste brez gumbov na rami ali od spredaj, tile na preklop mi pa niso preveč všeč - ne vem zakaj....

No, hvala vseeno za prijaznost - mi je všeč, da si punce pomagamo.

LP, Jasna

Lenny -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:22:57)

:( :( :( Ne me strašit, noooooo :) Pa ravno majčke in trenerke sva si nagledali na netu :grrr: No, mogoče bom za zajca dobila vsaj tiste puzle, ki se zložijo v avtocesto. Pa babnici se greva malo potepat :bravo:

Lenny -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:24:05)

Jasna, a pri Pikapolonici jih nimajo več v akciji? Dva za 1.200,00 z gumbkom na rami.

JASNA D -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:29:46)

V Pikapolonico hodim redno čekirat. Imajo, samo ne za mojega velikana. Ta velike številke že kakšen mesec in pol sigurno ni, kolikor se spomnim sem jaz takrat zadnje pobrala.... Za Ivano pa itak ne bom kupovala, bo boga revca po Markecu pojerbala.... Za Marka rabim 92 ali celo nekatere mogoče že 98, teh pa ni več. Zadnjič je bila največja 80. Sem pa zelo zadovoljna s temi, ker so zelo mehki....

Če pa kdo izvoha, da so dobili novo robo - večje številke (tele za 1200 - 2 v kompletu), pa takoj obvestilo na RR, da se zapodim v einkauf!

Jasna

Lenny -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:32:40)

Zmenjeno :)

Tiki -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 9:37:35)

Jaz sem tudi na spletni Eduscha strani našla ful stvari za naša tamaučka, pa je bilo žal v torek v Sudparku v Celovcu tudi vse pobrano in nisem dobila nič :( Upam, dfa bosta imeli več sreče.

Lp

Luni -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 10:41:31)

Lenny, a si še tu? :zmeden: A veš kaj bi rabila: Tettesept gel (mazilo) v lončku za masiranje prsnega koša, za lažje dihanje - to je zakon pri prehladih mojih otrok, pa topel oves na prsni koš, zjutraj se odkašlja ko stari ;)

Če dobiš, ti bom ful hvaležna, ti bom še kakšnega Mačka Murija zrihtala ;););) heheeheeee, ja, ja , sva že bili na vezi...pod drugim nickom....

Lenny -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 10:47:23)

Ja, še sem tu :)- Luni, ni problema, mimogrede bom skočila še v lekarno. V ponedeljek ti javim, če sem dobila, potem pa se zmeniva dalje. O.K.?

Luni -> Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi? (11.2.2005 11:14:42)

Danke schon!!!

Stran: [1]