racman2
|
Naj se e jaz pridruim. Sem ist obupana zaradi teh vrtcev. Sem iz obine Domal in sem tudi v ljublj. vrtce dala pronje. Kaj naj pa naredim, e so Domale huj kot Ljubljana, pa valjda sem v Lj. izvisela (Vodmat, Zelena jama, Pedenjped) in tudi v Domalah povsod izvisela. Res je, da bo mala stara 11 mes. decembra in bi takrat rabila, a sem jaz kriva, da se je tak as rodila (no v bistvu sem, kdo pa je mislil na to..). Groza, pa ta vejega imam v Dragomlju v vrtcu, pa imajo samo eno jaslino skupino in bodo septembra sprejeli le 12 otrok roj. 06/07. Noro, pa nov vrtec, mi gre kar na bruhanje. Pa toliko let e vedo, da so Domale problem, ker je tolk novih priseljenih, pa imajo tolk placa v oli, pa ni. Ta drava... mi kar pritisk raste, aja pa e, ker smo krajevna skupnost Dragomelj, imajo v Domalah e prednost pred nami isti Domalani. Pa mi povejte, kaj naj naredim, dam vlogo v Dragomelj in se pol jezim, ko jo ne bodo sprejeli. No sej jo ne bodo nikamor. e bi prej vedela, da ne, bi tud jaz koga poiskala v Lj. in se tam prijavila. Kaj mo, ne morem na mesec dajat 400 eur. Prvega, ker nismo takoj dobli vrtca, je imela 6 mesecev varuka, pa je bilo grozno, tko, da sem zdej ful nezaupljiva. Cel dan razmiljam sam, kam bom dala malo, pa ima ele 3 mes.
|