Petek - najljubši dan! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:02:18)

Uh Astra ne bi zamenjala z teboj...se bojim zobozdravnikov kot :hudicek:
;)

Udb -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:04:18)

Uh, astra, mislim da sem raje 24 ur na dan v službi, kot 1 uro pri zobarju!! Tega me je pa res strah!!!!!!! :( Pa moram iti v ponedeljek! :((:((:((:((:((:((:((

Ja moški - če bi oni rojevali, bi vrsta že davno izumrla! Ampak brez njih pa tudi ne moremo, ne?:)

biba77 -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:07:02)

Oh, ni se za bat. Vem, da nimam nobene lukjice, samo eno prevleko mi bo naredila. 10 min, pa sem zunaj. :)
Drugace pa se jih jaz tudi bojim kot hudic kriza. Se se spomnim, kak sem jih grizla v prste, ko sem bila mala... :(

žlička -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:08:48)

jutro punce!!!!!!!!!!!!1

petek je:bravo::bravo:

za poletje celo leto podpisem tudi jaz:morje::love:

no ja, saj ni - 11 kot je bilo vceraj brrrrr

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:08:59)

:)- Astra

Jaz sploh nisem ust odprla kot mala:)-:)-:)-

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:09:37)

jutro žlička. Kako kaj?

biba77 -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:11:58)

Jaz se spomnim, da me je enkrat ata, se preden sva sla, parkrat po tazadnji, da sem tistikrat od strahu pred novimi batinami bla na miru in tiho. :(
Ko pa sem prisla domov, pa me je mama cakala z eno vrecko sladkarij, ker sem bila pridna pri zobozdravnici. :)-:)-:)-
Naslednjic pa sem se spet drla...

simonas -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:13:17)

Jutro punce!

Da se vam malo javim preden resno poprimem za delo. Dnevi tako bežijo, da sploh ne uspem sledit. Pa saj paše, da je že konec tedna. Upam, da se bom uspela malo odklopit in nadihat.

Čestitke vsem srečkam :nosecka:. Jaz ne vem kako bo kaj ta mesec že zaradi zdravil in zato ker nismo toliko :sloncek::sloncek::sloncek:, ko me je kuhalo. Pa še sluz je bila malo čudna ta mesec in temperatura je zrasla le iz 36,4 na 36,6 in nič več. Včasih imam tak filing, kot da mi desni jajčnik ne funkcionira. Mogoče samo zato, ker sem bila operirana na slepiču, a vseeno je čudno... Nič me ne špika, nič ni nekih pravih občutkov...

Pa bo že ko bo... Kaj čmo...Čez slab mesec pa me že čaka 30. rojstni dan - grozaaaa....

Lep dan punce!:)

Simona

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:13:52)

:)-:)-:)- Astra

Dobra tehnika.....najprej k zobozdravniku, da ti zobke popravi. Potem doma pa hitro naval na sladkarije, da se čim prej zopet pokvarijo:)-:)-:)-

biba77 -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:15:30)

Ja, da ne ostanejo brez sluzbe... :)-:)-:)-

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:16:10)

Jutro Simona.

30 leta so najlepša za ženske pravijo, predvsem kar se :sloncek::sloncek: tiče, zato kar pogumno naprej:bravo::bravo:

Tud jaz sem bila operirana na slepiču pa imam ravno obratno občutek, da mi levi jajčnik ne deluje. Vedno čutim sam desnega:zmeden:

Udb -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:17:44)

:)- No, jaz trenutno čutim oba jajčnika in še cel spodnji štuk zraven!! :)-:)-:)- Me tako zvija!!

simonas -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:18:13)

Ja če so 30. leta najlepša, pol pa komaj čakam :)-:)-:)-. Sem pa vseeno po tihem upala, da bom do rojstnega dneva že :nosecka:.

Simona

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:18:43)

:)-:)-udb:)-:)-

Gretje treba dati na višjo stopnjo:)-:)-

žlička -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:18:51)

hoj Skye in ostale, jest sem fajn, naceloma sem ob petkih vedno super, ker je vikend nato, ceprav delam do 16.30, ampak ok, vikend je pa le vikend

kaj pa kaksna beseda o hrani:)-:torta::)-

kaj ste zajtrkovale, ce sploh ste? jaz vedno zajtrkujem in obvezno preberem dnevnik, brez tega ne gre, papam pa kruhek, marmelado in belo kavico, pa obvezno Tifol:bravo:

meeryana -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:19:22)

Dobro jutro :)
Danes si bom kupla Lepa&Zdrava revijo....baje piše noter nekaj o neplodnosti in teh zadevah! Je že brala katera?

Glede jajčnikov......ko sem jaz bila sedaj pri ginekologinji nazadnje mi je rekla, da mi ne bo dala klomifena, ker sta oba jajčnika o.k.....rekla je, da je sicer levi malo manjši, ampak je desni čisto vredu in da glede ovulacije ne bi smelo biti problema....jaz čutim včasih enega včasih drugega.....ampak one sluzi pa že dooolgo nisem opazila....Hmmm:zmeden2:
Kaj mislite??

LP
M:kava:

anadejka -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:19:47)

Jutrčkaaaa!!!:):):)

A ste že pridne.Vidim da danes teče debata o zobozdravnikih.Huuuu kakšen strah sem jaz učasih mela.Zdaj se pa ne jokam več.Dobr da ste me spomnle,jest mam zobarja glih 17.To bo pa kmal.

Ejjj Astra,kakšno je kaj stanje pri tebi?Jaz sem ravno danes zjutraj opazla tisti standard izcedek pred M s tremi malimi rdečimi pikicami:((.Sigurno M pride k meni že jutri,točno kot urca.Upam da k tebi in k Žlički ne pride!!!:miska::miska::miska:

Udb -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:20:02)

Ja, jaz se ravno odpravljam na malico! Hvala bogu!! ;) Tifol bo po hrani! Me pa že vnaprej skrbi, koliko strani bom imela za prebrati, ko pridem nazaj!! ;) :)-

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:22:44)

meery tud jaz odkar sem prenehala jemati KT sluzi skoraj tudi več ne opazim...mogoče kakšen dan, pa še to v zelo mali količini. Tako da če ne bi čutila jajčnikov, bi mislila, da soloh nimam O:zmeden:

biba77 -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:23:47)

Danes se se nisem prehranjevala... :)-:)-:)- Ko bom sla od zobozdravnice, grem najprej v Rutarja, potem pa v Europark... Pa se bo naslo kaj za pod zob.
Imamo pa se nekaj malega od vcerajsnje malice, ce je katera zainteresirana... :bravo::bravo::bravo:
Ja, Udb, navadi se! Naslednjih 7 mesecev bo guzva tam doli...

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:23:56)

udb dober tek.....ampak ne pozabi da ti kljub :nosecka: ni potrebno jesti za dva:)-:)-:)-

Skye -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:25:25)

punce kako lahko tako zgodaj že jeste...uh....mene prva lakota zagrabi šele okoli 12 ure;)

biba77 -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:26:03)

Andrejka, zaekrat nimam nobenega izcedka (jaz ga tudi ne dobim pred M), pac pa imam ze 4 dni kar nekaj belega toka... :zmeden::zmeden: Non stop cutim "nekaj" tam doli, ampak ne vem kaj bo iz tega. :(:(:(

biba77 -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:26:52)

Uh, Skye, jaz imam vsako jutro zajtrk ob petnajst do sest. Samo danes sem raje 10 min dlje spala... Mi je ze zal :((:((:((

anadejka -> Petek - najljubši dan! (11.2.2005 8:27:13)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::modri::roza::modri::roza::modri::roza::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>