|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro
11.2.2005 6:06:00   
Teni_
Danes pa od mene. Sem zgodnja,ne? Je že katera tukaj?

Teja se je odločila, da mami več ne sme spat in tako mi ni preostalo drugega kot, da vstanem. Ona pa zdaj seveda spi.

LP,
Mojca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro
11.2.2005 6:36:40   
Udb
jutro!

pa res izgleda, da še vse spijo!!

kako si kaj mojca?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro
11.2.2005 6:38:46   
Teni_
Zaspano. No, saj zdaj bi tako ali tako morala vstat, ker moram bit ob 8. uri na zavodu, jaz pa dolgo rabim, da k sebi pridem.

Pa ti?

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro
11.2.2005 6:40:47   
puri
Jaz sem tut že pokonci:(, sem bla že pred šesto:zaspan:,.....joj, kok bi še spala:zaspan::zaspan::zaspan:

Lp:zaspan:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro
11.2.2005 6:43:09   
Teni_
Ja, mene je tudi Teja že ob pol šestih zbudila. Pa nekaj jambrala, pa previjala sem jo, ker sem mislila, da ima polno pleničko. Pa nič ni bilo. Jaz tele, pa norim okoli kot da sem zmešana.:)-
Zdaj pa čakam, da pride moja mama, da bo Tejo čuvala medtem, ko me ne bo. Pa mislim, da jo bo potem probala prepričat, da gre nekam s Tejo, da grem še malo spat, da se pripravim na ženski večer.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro
11.2.2005 6:50:25   
Udb
Tudi jaz sem :zaspan:!! Ampak me drži pokonci to, da je petek!! ;)

Drugače se mi pa ful vrti - ne vem a so to prve nosečniške tegobe?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro
11.2.2005 6:53:22   
TARA in MAJ
Jutro! tidi mi smo že pokonci,seveda takoj je treba mal prečikirat na RR zdaj pa grem kuhat:kava:,potem pa v šoping,kajti moram malo pripravt za sobotni žuur ki ga ima maš :duda:
LEP JUTRANJI POZDRAV:zaspan:
:kava::kava:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro
11.2.2005 6:54:07   
Teni_
Udb, možno ja, da so. Nekaterim se tudi vrti, pa slabosti(meni je bilo na srečo slabo samo 1 teden, no pa tisti teden po cel dan).

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro
11.2.2005 7:04:54   
Lidija
Tudi jaz sem že pokonci.Sem mogla že pred šesto vstat.
Sicer grem pa sedaj na eno :kava: da se dokončno prebudim.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dobro jutro
11.2.2005 7:13:37   
NinKa
Nas je tut nas vragolin vrgel pokonci ob 5.30h. ponavadi se z atijem sam previjeta in gre dalje spat. Danes je pa pridirkal v spalnico in spocil na posteljo in me zacel za lase vlect.

Tako, da sem jaz tut budna in surfam po netu.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dobro jutro
11.2.2005 7:14:59   
dory
Dobro jutro..mi pokonci ze od pol petih :)...ampak je tamal pridno pomil po tleh tako,da je zdaj od utrujenosti zaspal..kdaj bo pa kej pojedel pa ne vem :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dobro jutro
11.2.2005 7:48:40   
Pikabu
Dobro jutro še od mene. Mi smo imeli kar mirno noč, glede na to, da je mala zbolela. Je imela včeraj vročino, pa kašlja, zdaj pa čakam, da se zbudi, da vidim, kako je danes, ker morava v primeru vročine iti nazaj k zdravniku, da ji vzamejo kri.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dobro jutro
11.2.2005 7:55:59   
Urša
Mah, sm čist povožena. Sva pri mojih starših prespale, pa pojstlca ni bla taprava in smo bl švof spal...:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dobro jutro
11.2.2005 7:59:20   
Lenny
:zaspan: Dobro jutro še od mene! :zaspan: Me je kar sram, ko tako zeham :ups: Spala sem namreč kot polh in prespala celo budilko. Pri nas doma se na živo budilko ne moremo zanesti, ker je najin mulček še večji zaspanček kot jaz :)
Lep dan vsem! :rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dobro jutro
11.2.2005 8:00:50   
JASNA D
Dobro jutro..., jaz sem še čist zadeta......

Jasna

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dobro jutro
11.2.2005 8:47:56   
Anonimen
Jutro iz:morje:

Jaz rogovilim po hiši,Timi še spi ma slabo noč za sabo spet kuha virozo:((

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   dobro jutro
11.2.2005 9:10:18   
anajmad
Jst sem pa na bolniški(gripa).Pol me pa smtana sodelavka kliče ob pol osmih zjutraj.Sem mislila,da ji bom vrat zavila:grrr:.Malo je boljše vsaj pri mei,sz WC školjko nisva več najboljši prijateljici,tamala ima še pa kr temperaturo 38.Bomo vidli,danes grasta z možem na kontrolo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   dobro jutro
11.2.2005 9:14:09   
Anonimen
Oj damjana,vi jo pa vlečete to gripačo:hudicek:
Mi smo načeli ponovni krog:((Pa še šive gremo danes pobrat.Zdej sem pa že sita tega obsedenega stanja-bacili bacili kamor se obrneš ne veš kam bi se skril,da ne bi fasal.Naša Nika je prinesla domov virozo pa če se je še tako umikala tamalemu evo ga je spet fasal:((

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   dobro jutro
11.2.2005 9:18:47   
india
Ja, Neva, to stanje je pa sedaj res že kot obsedeno. Zdaj bodo pa kmalu počitnice in sploh ne bomo mogli nikamor, če bo še naprej tako.
Midva z Janom sva kar sistematskega prestavila, da nisva v zdr. dom hodila po bacile.

:miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   dobro jutro
11.2.2005 9:20:54   
Anonimen
Saj zato se je za zjokat,mi smo zmenjeni,da za vikend med počitnicami odpotujemo na sneg:((:((:((:((
Ko bi vsaj lahko karanteno nardila pa ne pali:((

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   dobro jutro
11.2.2005 9:33:33   
Teni_
Jaz sem že nazaj iz zavoda, naš :metulj: pa še vedno spi. Samo, da mame ni v postelji, pa je vse vredu. Mislim, da bo treba Tejo spravit v svojo sobo. In to še danes, ko pride Boštjan domov bo treba nekaj naredit. Magari ta veliko sobo z omaro na pol pregradit.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   dobro jutro
11.2.2005 9:34:49   
JASNA D
Mojca - kar k Marku naj pride spat, posteljo že pozna, Marko jo je že tudi zadnjič v Koloseju nekaj otipaval, otrok še pa itak ne znata nardit.....

Jasna

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   dobro jutro
11.2.2005 9:35:20   
malika
Jutro. Vito spal do pol 8 -to moram nekam napisat :bravo: . Drugače pa hvalabogu nima več vročine, ampak spanje je bilo vseeno malo sumljivo ponoči. Zbujal se je na dve uri, mislim, da ga je uhica mučila.

Mama pa gre zdaj nosečniške cape likat, ker nima več kaj za oblečt.:(

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   dobro jutro
11.2.2005 9:36:41   
JASNA D
Joj, Malika, ne mi luštov delat.... Jaz bi še enega....

Jasna

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   dobro jutro
11.2.2005 9:37:47   
Teni_
Ja, Jasna. Bosta se že dogovorila, tako, da bo prav.

Malika, jaz si jih bi najprej morala kupit, ker sem jih full ponosila. Hvala bogu, da jih še imaš. Pa ne pretiravat pri peglanju:)-. Raje malo počivaj.

Lp,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?