|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
23.7.2008 21:22:37   
baguSka
hvala, boste vidle, da bom kmalu nosečka in da bo vse ok

no, jaz drzim pesti da res.. user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.7.2008 8:07:03   
Bubamaraa
morninggggggg......user posted image

jst sem pa včeri mojo bagusko stiskala in še 1x stiskala....user posted image user posted image user posted image   pa še bi jo stiskalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

maya se vidi, da si mela dobra fotografa...user posted image user posted image user posted image   user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.7.2008 8:10:25   
fragola
Dobro jutro!!!

Kje ste vse?
Jaz pogrešam sepetalko?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.7.2008 8:14:03   
maya2
Dobro jutro

Medve danes šibava na obisk k varuški... Karin jo tko pogreša, da smo jo včeraj morale klicat, pa so se zmenle da pride z mamico na kavicouser posted image user posted image
Včeraj sem začela malo na kup nosit zadeve, da lahko potem samo še v kufer zmečem, Karin je skoz zraven tekala in spremljala, potem pa me je vsako minuto spraševala a zdej že gremo na morjeuser posted image , pa ne smemo rokavčkov pozabit, pa šlaufka, pa račke, pa žogeuser posted image user posted image

Me pa malo moti, ker letimo šele ob 16:40, tja pridemo ob pol osmih potem pa imamo še dve uri z avtobusom do hotelauser posted image user posted image me skrbi kako bo Karin, pa še očitno bomo brez večerje ostaluser posted image

flaska: sem zdaj opazla tvojo temo o šrangi.... a pol si jo mela? K je moj zadnjič šrangal so dobili vseskupaj 1050€, ženin sploh ni nižal, so morali kar sami mu pomagat.... on je hotu dat 1000, potem pa so znižali še na 800+ vsaka priča 50 in neki mimoidoči k so se kar tko ustavli pa so dali še nekaj zraven (včasih je bil to tudi običaj).... Darilo je bilo pa za 700€
Pri meni je moj dal 660€ dobila sva bone v vrednosti 320€ pa če primerjam obe je bila tista od kolegice doooost bolj pripravljena (pa ne zato ker je bil moj zravenuser posted image ), so imeli celo ozvočenje.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.7.2008 8:14:28   
Bubamaraa
ja sam se res sepealka ni neki časa oglasila....user posted image

kdaj pa pikovit pride z morja? user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.7.2008 8:14:54   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamara.a

maya se vidi, da si mela dobra fotografa...user posted image user posted image user posted image   user posted image

ma ne jest zmeri tko dober zgledam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.7.2008 8:16:51   
maya2
btw Buba: kje si pa včeri bla???? sem te ves popoldan z rdečo preprogo čakalauser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.7.2008 8:26:30   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

btw Buba: kje si pa včeri bla???? sem te ves popoldan z rdečo preprogo čakalauser posted image

z bagusko sem se tolk tiškala, da se mi je bliskalooo...user posted image   pa nisem bil pol nič več nič sposobna...user posted image

ko sem prišla domov sem dala avto ppod streho in nisem upala nikamor iti, ko je tak pihalo...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
24.7.2008 8:26:49   
Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamara.a

ma ne jest zmeri tko dober zgledam user posted image user posted image user posted image

to pa itak...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.7.2008 8:28:03   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

z bagusko sem se tolk tiškala, da se mi je bliskalooo...user posted image   pa nisem bil pol nič več nič sposobna...user posted image

ko sem prišla domov sem dala avto ppod streho in nisem upala nikamor iti, ko je tak pihalo...user posted image

no ja če je pa Baguska kriva pol pa nej ti bo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.7.2008 8:30:22   
Bubamaraa

ja me je baguska zagrabla me  ene dve uri ni izpustila iz rok...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.7.2008 8:40:21   
fragola
pikovit  tudi njo pogrešam!

punce sem se ostrigla in to kar dosti, mah malo spremembe je treba!
ma sem zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 4237
24.7.2008 8:49:32   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

slikoooooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

pokaž nammmmmmmmmmmmmmmm  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
24.7.2008 9:08:59   
baguSka

jst sem pa včeri mojo bagusko stiskala in še 1x stiskala....user posted image user posted image user posted image   pa še bi jo stiskalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jst te bom toooook pogresala...... ves kok casa te zdej ne bom vidla??user posted image  pa bralaaa?user posted image  joooojj.... kriza! upam da bom prezivela... drugac bom kr za tabo na morje prsla.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.7.2008 9:15:06   
sepetalka
Dobro jutro punce;

kolk lepo je bit pogrešan!user posted image

Jaz pa sem bla full zaposlena sedaj. V petek imava vselitveni piknik in pospravljam stanovanje, da bo kot iz škatljice. Pa še malo ua poroko mimogrede urejam, pa po nabavi hodim za piknik...!
Na piknik pride moj brat z družino, še ni bil tu in sem full vesela da pride, ker mojega brata kam spravit tako daleč je že velik uspeh!
Drugače  pa sem si za poroko v cerkvi zrihtala violinista. Nekega mladega fanta, ki bo na začetku in na koncu nekaj nežnega zaigral! V petek greva k njemu, da nama malo zašpila in da se odločiva kaj in kako.
Maya, sem pa gledala tvoje slikce in sta full lepa!
Jaz pa imam čez en mesec probo obleke, komaj čakam. Sem končno našla modrček. S prjatlco sva šli v empirium i sem ga kupla od kevina klajna. NIč posebnega ni. Sem pa probala pomoje enih 50 komadov in zasedla sem garderobo za  1huser posted image user posted image user posted image user posted image ! Sem pa probala en full dober korzet, tako mi je pasal in tolk lep, bel, čipkas, full full bi ga mela, ampak je 100€user posted image
Eko to se je meni dogajalo! Držite pesti, da bo v soboto sonček in da se bomo dobro imeli na piknikuuuuser posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.7.2008 9:15:29   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jst te bom toooook pogresala...... ves kok casa te zdej ne bom vidla??user posted image  pa bralaaa?user posted image  joooojj.... kriza! upam da bom prezivela... drugac bom kr za tabo na morje prsla.... user posted image

ti kr prid....tebe vedno čakam, da  te potiškam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.7.2008 9:19:38   
fragola

slikoooooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kako mam samo fotoaparat na telefonu, če si tako firbčna pa ti pošljem mmsuser posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.7.2008 9:32:31   
baguSka

ja me je baguska zagrabla me  ene dve uri ni izpustila iz rok...user posted image

ajm sooo sori maya....... user posted image user posted image user posted image

ampak enkrat ko bubo dobis v roke, je ne mores vec spustit...

k je toooooooooook zlata...... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.7.2008 9:34:31   
Bubamaraa

ma kako mam samo fotoaparat na telefonu, če si tako firbčna pa ti pošljem mmsuser posted image

a ti dam telefonsko na zs???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.7.2008 9:34:53   
baguSka

uau super fragola!!user posted image  samo da si zadovoljna... kaj pa tvoj mozek??

moj bi se kr locu, ce bi se jst postrigla... user posted image

ze neki casa pa tuhtam, da bi postrihala nazaj na cokoladno barvo.. kot sem ze enkrat mela.. ampak tud ne vem ce bi potem domov prsla... user posted image user posted image user posted image  ker bom naslednji dan dobila locitvene papirje...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.7.2008 9:35:47   
Bubamaraa

ajm sooo sori maya....... user posted image user posted image user posted image

ampak enkrat ko bubo dobis v roke, je ne mores vec spustit...

k je toooooooooook zlata...... user posted image user posted image user posted image

kontra bejba......

vam morm povedat punce, da sem jedla včeri v Zvezdi eno dobro tortico, pa ni bila tolk sladka kot je bila Baguska zraven mene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.7.2008 9:36:04   
baguSka
a ti dam telefonsko na zs???

fragola a lahko buba potem se meni poslje??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.7.2008 9:37:58   
baguSka
vam morm povedat punce, da sem jedla včeri v Zvezdi eno dobro tortico, pa ni bila tolk sladka kot je bila Baguska zraven mene...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  laaav juuu!!!

matr... midve bova se sladkorno fasale.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.7.2008 9:38:43   
Bubamaraa

vam morm povedat punce, da sem jedla včeri v Zvezdi eno dobro tortico, pa ni bila tolk sladka kot je bila Baguska zraven mene...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  laaav juuu!!!

matr... midve bova se sladkorno fasale.... user posted image

sam bom res inzulin rabla vsak čas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
24.7.2008 9:42:19   
fragola
dejte tel. na zs in vam pošljem , babniceuser posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?