|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
3.7.2008 23:29:19   
baguSka
baguska, če ne sprašujem preveč, zakaj pa se vama to dogaja?

a glede nosecnosti mislis?? ce to, potem zarad mene.. enga jajcnika sploh nimam.. ta drug je pa tud en qrc vreden.. je sansa, ampak ce bo ratal se pa ne ve.. zaenkrat o umetni se ne razmisljam.. kar je opcija seveda.. kako pa bo maternica sprejela to zadevo, je pa ze spet druga zadeva.. se ne sekiram prevec.. ce bo bo, ce ne pa pac ne..

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.7.2008 23:30:19   
baguSka
zakaj pa nobena ne pove kaj je kej napisala v zahvale???????

jaz jih nisem mela in jih tud ne bom.. verjetno.. razen mogoce po pikniku, ki se pride, ce bo kdo pretiravu s kuverto.. ;)

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.7.2008 23:33:20   
baguSka
Anja lepe fotke! :)))

Nooo, jaz sem jih tud za zacetek dala ene par v album!!! Kooooncnooooo!!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.7.2008 23:35:13   
baguSka
Grem zdej v mizule.. sem mal spokala za jutr, pa kocine populila, da bom lepa jutr, ko me pride iskat Ga.Buba.user posted image user posted image user posted image

Nocko.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.7.2008 8:30:17   
sepetalka
Dobro jutro drage dame;

no evo baguška in buba že veselo rgljajo proti mojru! Matr sem kar mal fovš, jaz bi tut nekam šla. Bom probala mojga naštimat, da greva v nedeljo malo za Dravo na mal piknika pa še psa vzameva s sabo. Kako ga prepričat pa ne vem, ta teden je v nočni in  dela 12 ur vsak dan in je že mal težen, upam, da ne bo hotu celo nedeljo spat!
Kje ste vse, ko je petek pa kar mrknete, nikjer nikogar!
Jaz bom danes najbrž delala naprsne šopke, jih imam še kar nekaj za naredit!
Mejte lep petek in če ste v službi naj vam čimprej mine!user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.7.2008 8:45:24   
baguSka
no evo baguška in buba že veselo rgljajo proti mojru!

nee neee se ... user posted image  ob 13ih pride pome na siht!! user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.7.2008 8:48:07   
baguSka
ta teden je v nočni in dela 12 ur vsak dan

uff kriza... dober je... in kr prvosci mu da nedeljo prespi... men bi se zmesal ce bi mogla delat tko kot on!! itak bi zamenjala noc za dan in kontra... in bi verjetno vse dni prespala... nej vsaj v nedeljo mal k seb pride... user posted image  ti pa sama vzem kuzka in sibita v naravo!!! user posted image  men ni lepsga...

Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.7.2008 8:55:11   
Bubamaraa
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakammmmmmmmmmmmmmmmmm da odrinemooooo na morjjejjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mož mi je zdele pripeljal bemfla na šiht....dal vse napotkeeeeeuser posted image  in odšellll.....user posted image user posted image user posted image user posted image

baguskaaaaaaaaa ob 13-ih bomo pr tebbbbb... upam, da maš vse spokanoooo....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.7.2008 9:00:44   
baguSka
buba kaksne napotke ti je pa dal!? user posted image user posted image user posted image  men je moj reku, da si jo moram pustit na miru... in da naj njega pocakam... user posted image  pa sem ga vprasala, ce jo lohk vsaj eni punci dam spedenat, ce bo sila!? pa je reku da samo, ce ta punca pride k nama obema... user posted image user posted image user posted image

jaz tud upam da mam vse... svoj kufrcek sm prnesla... kaj sem dala not sem pa ze pozabla... pa sej ne rabim nic, razen kopalk pa zobne scetke... user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.7.2008 9:06:08   
sepetalka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa na pasto ne pozabi če boš že ščetko vzela!
Moj pa rabi zelo malo da k sebi pride, saj danes ga je pamet srečala in sedaj je šel spat. Gre pa spet ob 18h delat ampak se vrne ponoči ob 3h, končno se bom loh mal stisnila.user posted image NIč ni blo stiskanja ta tedenuser posted image !
Hja le merki baguška, da jo boš na mir pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa by the way, full sta kjutkana na slikah in lepo oblekco si mela!user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.7.2008 9:10:30   
Bubamaraa
napotki; kaj vse moram pazit pri avtu....kje je rezervna guma,žarnice itd....user posted image

kar se mene tiče pa itak prav da ni sile...user posted image   sam vse po pamet...user posted image  

ampak jst pa Čuči sva zdele v pisarni čist naspidirane......prov v luftu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.7.2008 9:31:06   
baguSka
Sepetalka lepo, da se bos koncno mal stisnla k svojmu dons!!!user posted image

Jaz se bom dons ze z bubo stiskala!!! user posted image user posted image user posted image

Paste pa tud ce ne vzamem... mi bo ze ena mal stisnla na scetko... user posted image

Pa hvala za komentar na najine slikce. user posted image  Te so itak se tiste nepro... pol bojo pa se mal bl extra. Cez cas, ko se bo mojmu mozu dal prdnt... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.7.2008 9:35:32   
baguSka
aja buba takeeee napotke... vazno da jih mas za avto... zeno pa ko je*e... user posted image user posted image user posted image

no tejk it izi bejbike... sej je se cel vikend pred nami... user posted image  pa da ne bosta pol naspidirane prevec, ko se bomo proti morju pelale.. user posted image  ker pol bojo tud kapsi zlo naspidirani s pisanje poloznic... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.7.2008 9:37:03   
Bubamaraa
baguska kako si bila lepaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

ja res nama ful dogaja....in komi čakava, da gremooooooooooo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.7.2008 9:38:36   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

baguska kako si bila lepaaaaaaa user posted image user posted image user posted image   

a sm te prepricala??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.7.2008 9:43:30   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

a sm te prepricala??? user posted image user posted image user posted image

to si me že prvič, ko sem te videlaaaa user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.7.2008 9:46:37   
baguSka
to si me že prvič, ko sem te videlaaaa

lav ju tu!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.7.2008 9:50:30   
baguSka
Evo, se za javnost ena.. ker nimata vse dostopa do albuma.. user posted image

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.7.2008 9:57:48   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.7.2008 10:05:30   
baguSka
ej buba.. ti pa ne glej prevec.. ker nas moras dons se do pule prpelat.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.7.2008 10:07:19   
pikovit
Baguska joj kolk si bila lepa.Fuuuuuuuuuullllllllllllllll!!!!!!!!

Drugače pa žurerki imejta se lepo na morju in uživajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.7.2008 10:08:33   
Bubamaraa

ej buba.. ti pa ne glej prevec.. ker nas moras dons se do pule prpelat.. user posted image

sam res.... vrem raje dol iz rr-ja..user posted image user posted image user posted image

dej mi povej če so brisače dol?? za tuš??? jaz jih sicer mam s sabo sam Čučiko zanima...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.7.2008 10:13:59   
pikovit

Ideja pa ni slaba ,bom bodočega tasta za mnenje vprašala

no no kr dej... me zanima reakcija... ;)

fragola, upam da mi ne zameris, ce te neki vprasam.. ker ne vem pac.. in me zanima.. !? kako pa npr pri tako zgodnji nosecnosti sploh ves da gre za splav!? a si bla pr zdravniku al kako ugotovis to? oprosti ce sm prevec radovedna.. in mogoce si ze kdaj povedala, pa nisem zasledila - kolk splavov pa si ze mela!? in kaj so dohtarji rekl?? no, ce zelis odgovori, drugac pa tud ne bom nic zalostna.. ker vem da so te stvari bolece.. in ti jih nikakor ne privoscim.. niti nobeni drugi..

zelim ti seveda vso sreco v prihodnje.. user posted image

jaz sama namrec tok delc se nisem prisla.. mi v dobrih treh letih ni uspelo niti do nosecnosti pridt.. in ce bom kdaj zanosila, upam da ne bom potem se tega trpela in prezivljala, kar ti zdej..

Bom še raje malo počakala,je še vse bolj sveže.Ne kažejo ravno kakšnega entjuzijazmauser posted image .Mogoče pa so še vedno v šokuuser posted image Bo že.Bom pa ob priliki rekla in poročamuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.7.2008 10:15:52   
baguSka
dej mi povej če so brisače dol?? za tuš???

ja so!!

se javim.. zdele mam guzvo..

pikovit tnx!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.7.2008 10:16:55   
Šarki

Evo, se za javnost ena.. ker nimata vse dostopa do albuma.. user posted image

user posted image

opaauser posted image finoooo

punce uživejte na morju. sm vam mal foušuser posted image user posted image user posted image
/ne, ni mi slabouser posted image  mal sm zelena od zavistiuser posted image

< Sporočilo je popravil tanchi -- 4.7.2008 10:19:09 >

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?