rosalie -> RE: Žalostna... (18.4.2008 12:19:57)
|
Mojčka...razumem v kakšni situaciji si, ker sem bila sama na istem pred leti. Ampak ne oproščaj mu in ne vzemi ga nazaj. Nikoli ne bo boljše. Bodi močna in mu to tudi pokaži, NI VREDEN da trpiš ti in dete. Čeprav te bo lomilo, boš videla da boš čez čas ponosna nase, prav tako tudi tvoj sinček nate, ker ne bo rabil živeti s starši, ki se ne marajo. Verjemi mi, vsi si sami krojimo življenje, ki pa je samo eno in prosim ne zapravi ga za nekoga, ki tega ni vreden. Še manj pa je vreden tebe. Dober rek moje sestrce je: "za takšnega moškega kot je on, si še dre..k na cesti zasluži več spoštovanja kot on!" Grdo povedano, je pa res! Imaš dete, imaš mogoče starše h katerim se lahko vrneš? Povem ti, da na socialni ti ne bodo nič pomagali, pomagaj si sama in še enkrat: odloči se prav, in pojdi stran. Očitno bi mu tudi kakšen bolj butast izgovor bil dovolj, da gresta narazen....žal..... Glede skrbništva nad otrokom pa ne skrbi, ko sem se sama ločevala je moja odvetnica dejala da slovensko sodstvo ne prakticira tega, da bi otroka dalo v skrbništvo očetu (pa sem bila tudi sama brezposelna, brez službe in denarja...z razliko, da sem živela pri starših) razen če je mama pijanka in zadrogirana, tako da...glej, res se mi smiliš in kar spomnila sem se kako je bilo meni. NE OBUPAJ!!!!! In javi se še kaj....
|
|
|
|