|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
17.4.2008 11:49:10   
jerneja 12
pozdravljeni,

vem, da je moje vprašanje neumno ampak mi prosim pomagajet. Sem še bolj med mladimi in nepoučenimi.

Moja zadnjauser posted image je bila od 28.02- pa do 2.3. ( 4 dni), spolne odnose sem imela v tem mesecu ( torej po user posted image ) samo 3 krat, konec meseca 28.3 pa sem naredila test, ki je pokazal full dve modri črtici. Danes sem bila pri ginekologinji in mi je potrdila nosečnost cca 7 tednov.
Sedaj me zanima naslednje:
1. kdaj od spolnega odnosa pokaže clear blue pozitivni test, ali je v mojem primeru, res pokazal prehitro ali primerno
2. torej sem res zanosila marca
3. ginekologinja mi je rekla, da plod ni starejši glede na zadnjo menstruacijo, ali menite, da je na vaginalnem ultrazvoku lahko določila tako natančno starost in velikost ploda za cca 7 tednov?
4. in ko ti test enkrat pokaže pozitivno to pomeni, da si že noseč in, da kasnejši spolni odnosi ne vplivajo več na to?

Prosim pomagajte mi? hvala

lp
jerneja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
17.4.2008 11:55:34   
lex
- test pokaže črtice takrat ko naj bi imela user posted image , lahko tudi kak dan prej (meni je vedno)
- ko ti test pokaže user posted image  si že noseča
- ja po vsej verjetnosti si zanosila marca
- UZ so dokaj zanesljivi in prej pokažejo, da je plod premajhen kot prevelik za tedne, vsaj na začetku

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu jerneja 12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 14:28:59   
zabica26
Se podpišem pod lex.

Uživaj v nosečnosti! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 14:33:04   
ledenka
pri velikosti ploda v tej starosti je lahko odstopanje po UZ nekaj dni, nikakor pa ne vec. tako da nisi zanosila pred marcem, morda si pa imela kak dan prej ovulacijo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?