|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: voziček buzz
21.4.2008 22:43:14   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Aja, edino če si kupila stari model. Tole imajo v 2008 kolekciji.

mi imamo model 2007 pa je zraven.

pokliči in vprašaj. a dežno prevleko pa imaš?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.4.2008 9:51:18   
tančk
Ja, dežna prevleka je bila zraven, drugo sem pa dokupila. Tega pa sigurno ni bilo, teh veternikov. Po moje bi moralo bit zraven, saj tista zadrga na strehici potem ničemur ne služi. Kupljen je bil kak mesec nazaj, tko da ne vem, zakaj tega ni bilo zraven. Bom šla kar v Baby center vprašat. Hvala vam.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.4.2008 10:15:21   
tančk
Kolekcija je 2008, sem preverila.

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.4.2008 11:59:43   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: tančk

Ja, dežna prevleka je bila zraven, drugo sem pa dokupila. Tega pa sigurno ni bilo, teh veternikov. Po moje bi moralo bit zraven, saj tista zadrga na strehici potem ničemur ne služi. Kupljen je bil kak mesec nazaj, tko da ne vem, zakaj tega ni bilo zraven. Bom šla kar v Baby center vprašat. Hvala vam.

kaj pa komarnik - si teha dobila??? ker tudi ta mora biti zraven

pomoje res najbolje da greš in vprašaš. a je bila škatla še originalno zapakirana???

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2008 12:02:48   
Naja31
Jaz imam športni sedež še zapakiran v kleti in sploh nisem rpeverila če je vse zraven. Zdaj me pa skrbi.

Punce, a ve kaj uporabljate to torbo, ki ste jo dobile zraven? Ker meni se zdi kar nepraktična. zdaj imam not pumpo in prevleko za košaro. SPodaj sem dokupila mrežo za buzza, pa na ročaje obesim še torbo z vsemi pripomočki za dojenčka. Ful lse mi zdi nepraktično skoz tja dol sklanjat.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2008 12:30:37   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz imam športni sedež še zapakiran v kleti in sploh nisem rpeverila če je vse zraven. Zdaj me pa skrbi.

Punce, a ve kaj uporabljate to torbo, ki ste jo dobile zraven? Ker meni se zdi kar nepraktična. zdaj imam not pumpo in prevleko za košaro. SPodaj sem dokupila mrežo za buzza, pa na ročaje obesim še torbo z vsemi pripomočki za dojenčka. Ful lse mi zdi nepraktično skoz tja dol sklanjat.

jaz imam sedaj notri vedno eno plenico, pa kako koruzno ploščico ali kruhek dam in malo za pit. pa marelo in mobitel fliknem tja v prvi predal. skratka meni pride kar prav.

una spodaj je pa sploh kul za v trgovino, da ne nosim vrečk po rokah.
je pa res da se ful hitro umaže od zunaj, ker če greš po mokrem s čevlji nasvinjaš, ampak sej se super skrtači

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2008 19:48:15   
tančk
Evo, punce, sem šla v Baby center in mi je prodajalka pojasnila, da kolekcija 2008 tega ne vsebuje več, prejšnje pa ja. Zdaj je zraven samo torbica in dežna prevleka, kao.Lp

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2008 20:53:37   
zalenka

Evo, punce, sem šla v Baby center in mi je prodajalka pojasnila, da kolekcija 2008 tega ne vsebuje več, prejšnje pa ja. Zdaj je zraven samo torbica in dežna prevleka, kao.Lp

jaz pa nisem ziher če bi to čisto verjela. da bi kar umaknili to z novo kolekcijo. šla sem pogledat na sončkovo stran: http://soncek.si/si/quinny-buzz-3-topline-magic-mosaik-3m-scotchguard-prevleka-i3632.shtml
in sicer ne puše 2008 ampak pomoje ne bimeli opisa za staro kolekcijo in je lepo komarnik in vetrnik zraven.

sicer pa ti mora tud v uni knjižici pisati kaj je zraven.

mogoče preveri še enkrat da te niso kaj malo nategnili.

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: voziek buzz
23.4.2008 8:55:01   
Pinkyca
Imam pred sabo brouro od Quinnyjev 2008 in pri Buzzu pie da je zraven:
sonna streha
buzz box (to je po moje torba)
dena prevleka

Zgleda da so dali ven
pumpo
komarnik
veternik

Ti so potem pri dodatkih
dralo za marelo
veternik
komarnik
oping basket
muff
koara

Uni punci ki je napisala da obea svojo torbo na roaj pa samo tale info:
tudi mi smo tako delali predvsem takrat ko smo bili e na koari
ker kasneje torba dol zleze
u glavnem lepo pie v navodilih da se ne sme obeat ni na roaj
in mi smo veselo obeali torbo gor (od quinnya speedy)
potem pa se nam je 1x lepo voz prevrnil in to na nekem k... mostu lesenem
ker je tea torbe prevagala nazaj
prebledela sem
od takrat naprej nismo nikoli ve obeali torb gor
user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2008 10:40:38   
tančk
Pumpo pa jaz imam in sicer je bila v rni torbici. Pozabila pa sem napisat, da kolekcija 2008 vsebuje e dodatni sede, tko v bistvu oni reejo, se pravi, eno tako prevleko za veje otroke, prejnje kolekcije tega nimajo. Pinkyca, e te prav razumem, se da to dokupit (veternike, mrea proti komarjem,.....)? Ko sem vpraala, e se da to kupit, je rekla, da ne in mi ponudila neko drugo strehco za na vsak voziek, ki naj bi bila proti vetru, IUV arkom,... Zdej pa sploh ve ne vem, kako in kaj.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2008 15:17:14   
Pinkyca
Piše pod acessories torej se mora dati dokupit.

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2008 17:09:52   
zalenka
to me pa res čudi da so dali ven. bi še mal ceno potem znižal user posted image user posted image user posted image

tančk a lahko razložiš kak dodatni sedež. to me pa zanima. prosim.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.4.2008 19:38:59   
sanci
mi smo bili prejšnjič v baby centru pa  sem vprašala za vetrnike, pa me je sam čudno gledala, češ da tega nimajo, je to možno?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.4.2008 21:11:25   
tančk
Zalenka, to je v bistvu taka prevleka, katero potem daš na ta sedež in je lahko večji otrok pol bolj komot sedi in tud voziček zgleda malo večji. Midva imava 6m staregauser posted image , tako, da nama to še ne pride v poštev.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.4.2008 21:53:00   
zalenka

Zalenka, to je v bistvu taka prevleka, katero potem daš na ta sedež in je lahko večji otrok pol bolj komot sedi in tud voziček zgleda malo večji. Midva imava 6m staregauser posted image , tako, da nama to še ne pride v poštev.

to moram pa prov pobrskat na netu. ker mi ni jasno kako je z dodatno prevleko lahko večji otrok notri. hvala, bom pobrskala kaj je to.

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.4.2008 23:21:16   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

to moram pa prov pobrskat na netu. ker mi ni jasno kako je z dodatno prevleko lahko večji otrok notri. hvala, bom pobrskala kaj je to.

evo sem šla preverit. gre za dodaten xl sedež. ta ki je tudi v prejšnjih kolekcijah ima samo oblazinjen sedež. z 2008 pa je zraven še xl sedež za otroke stare več kot 18mesecev.

sedaj me je takoj zanimalo ali se da dokupit za model 2007 in se da. če bo še katero zanimalo dodajam link: http://www.babycare.nl/product_info.php?name=Quinny%20Buzz%20XL%20Seat&products_id=1437&language=en. stane pa 40 eur.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 23.4.2008 23:24:55 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?