tane -> RE: Drugo mnenje (25.4.2008 9:49:15)
|
ringarajčka, absolutno si poišči drugo mnenje, če ti tvoj G ni omenil niti tega, da bi lahko šlo pa za pregrado ali pa kakšno drugo nepravilnost maternice, jajcevod itd. toliko raziskav ti lahko opravijo, samo napotnico ti mora dati. ne vem iz katerega kraja si ampak saj Slovenija je tako majhna, jaz ti svetujem, da greš raje v MB, Ptuj ima baje tudi dobre G-je, pa seveda kot je rekla Janja*, Dr. Merlo on je pa sploh strokovnjak, tudi ostali v LJ so dobri, ki so ti jih punce svetovale ampak moraš tako dolgoooooo čakati in ker si mojih let te razumem, nisva stari ampak če čakaš na vse te preglede in potem morda še kako operacijo (upam, da ne bo treba) je pa takoj leto naokoli. morda le ZD Dravlje, kot je napisala mojsonček, ne vem kakšne so tam čakalne vrste, jaz sem imela tam NS, tam je tudi dr.pušenjak, ki pa morda ni primeren za vsako žensko, je zelo direkten in realen, nobenega ujčkanja, kar morda v takih trenutkih ni o.k., ker potrebujemo morda spodbudne besede za naprej, tako, da je odvisno od človeka kako shajati z njim. skratka opcij kar nekaj, držim pesti zate, da dobro opraviš in gremo v nove boje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|