blaža -> RE: Zakaj Montignac oz. 90-dnevna? (23.7.2008 12:05:39)
|
Jaz sem na ločevalni in kar gre. Lačen nisi, le prigrizkov ni. Ko imaš oh, ješ lahko12 dag pašte in ko imaš škrob skuhaš 12 dag rižote plus vsa ostala zelenjava in si pustiš še malo za večerjo. Jaz ponavadi ne morem pojest 12 deg pašte, pa niti, če se potrudim, če si lačen po zrezku in solati, pa kruhu, pa še juhi, pa res ne vem kakšen velik želodec moraš met. Meni juha nikakor ne stoji. Enostavno ni placa. Mislim, da je dosti v glavi. Meni je blo na začetku težko začet, ma ko se odločiš, se odločiš. Mi se zdi smešno, da si nekatere prirejajo dijete( Ne mi zamerit); ma pri ločevalni se ne gre samo za - kg, ampak se gre, da telo navadiš na novo presnovo in, če grešiš, ne pride do tega. Čeprav to je način prehranjevanja in se ga je potrebno celo življenje držat, ker če se vrneš na stara pota, nisi naredil nič. Jaz osebno se strogo držim dijete in se ne pregrešim, ker me je strah, da če se enkrat pregrešim, da se bo po te še kdaj zgodilo, da me kaj premami. Naj povem, da sem res gurman, ampak vseeno mislim, da mora biti hrana, da lahko živimo, ne pa da z njo hranimo svoje frustracije, da jemo zaradi navade, da se kar naprej nekaj gloda. Kasneje bom vzdrževala težo tako, da se bom pogosteje tehtala in ločevala bom hrano , le da bojo dnevi mešani, pa mogoče en sadni dan na teden in ne več. Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|