RE: Ste gledale? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kjava -> RE: Ste gledale? (17.4.2008 16:19:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Moram priznati, da sem bila nad filmom razočarana, hodila na WC vmes, da le ne zaspala, pa tako sem se ga veselila.

Enako. Pa tok sem decu zatežila, da bomo ta film gledali, pol je blo pa kar neki. Tko da ne vem, če bi sploh šla knjigo brat.
Glede zgodbe pa- ne morem razumet, da te moški na prvi pogled tako prevzame, da vse pustiš in greš za njim. Ker se je dokaj hitro izkazalo, kakšen je v resnici- no vsaj v filmu.

African queen -> RE: Ste gledale? (17.4.2008 16:30:08)

Volga,ti ne zamerim!

Sem pa dokaz,da se da,če se želi.Je pa v takem zakonu potrebnega velikoveč  truda in prilagajanja.Drugače pogoriš..
Ampak naša zgodba je popolnoma drugačna od Masajkine,tam bogu za hrbtom jaz ne bi zdržala niti 5 sekund.Vsaka čast Corinne.

Kaštrun -> RE: Ste gledale? (17.4.2008 16:42:22)

štekam, da gre ženska za moškim (ali obratno) v neko drugo državo, kjer je vsaj "približno" tako kot v njeni državi. se pravi da živijo v hišah, imajo zdravstveni dom, imajo WC-je, jejo in pijejo "normalno" hrano...

pri Masajki sem obupala na 3/4 knjige, ker enostavno nisem videla poante v tem njenem življenju. gre nekam "bogu izza nogu", med tem ko je prej živela v "luksuzu". pa dej no! lahko greš tja za eno leto na dopust, pa se odklopiš, ne pa ŽIVET!!! enostavno nisem štekala tega, zato tudi filma nisem gledala.

Anonimen -> RE: Ste gledale? (17.4.2008 16:44:37)

Nisem gledala in nisem niti vedela da je na tv. Sem nekaj že brala enkrat ko ste se tukaj o tem pogovarjale in se mi je že takrat brezveze zdelo.

Volga -> RE: Ste gledale? (17.4.2008 18:37:15)

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Nisem gledala in nisem niti vedela da je na tv. Sem nekaj že brala enkrat ko ste se tukaj o tem pogovarjale in se mi je že takrat brezveze zdelo.

ne, pa saj ni brezveze. Knjiga je čisto lepa, taka za počitniško branje, samo film je kr neki. Res, če boš kdaj imela preveč časa, jo komot vzameš v roke. Ti jo posodim. K si glih ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]