Anonimen
|
No, jaz pa ne grem never ever v solarij. Prvic sem sla v 500 vatnega, odprtega, za 7 min. Se mi ni nic poznalo. Naslednjic sem sla v 800 vatnega (seveda prevec, ampak tista zenska tam ni nic rekla, jaz sem pa pozabila, kaj mi je sestra doma narocila) in me je tako opeklo, da sem bila dva dni rdeca, sploh najhuje je bilo pa jasno na riti. Ok, to je se za silo umirilo, pa sem sla potem za 6,20 min v 700 vatnega in me je SPET opeklo, samo da se mi je tokrat se spustila alergija, tako kot na soncu. Sosolka je skoz hodila v 700 vatnega po 5-7 min in jo je 4., ko je ze imela barvo, opeklo. Pa je sla enako za 7 min. No, danes, 14 dni po solariju, se pa lupim Pa ful sem bila neenakomerno rjava - trebuh in hrbet ful, po obrazu imam nekaj barve, po nogah in prsnem kosu pa bolj malo. Je pa res, da me je pa zunaj se bolj sonce prijelo po obrazu. Tako da .. raje sem bela, kot pa se kdaj v solarij. Ze tko mi je zoprno se zapirat, pa se koza potem takooo smrdi, bljak. Hodila sem pa v Soncni studio na Dunajski.
|