Spark -> sovražim posojanje denarja (16.4.2008 22:11:01)
|
Moj mož je enemu "prijatelju" posodil 40€ za nakup enega avtodela. To je bilo novembra ali decembra. Ta "prijatelj"je mož od ene njegove sorodnice, in ta sorodnica živi v BIH, ta "prijatelj" pa je pršel v SLO delati, in hodi enkrat mesečno v BIH. Ko si je sposodil denar je rekel da bo vrnil pri plači. No januarja sem jaz mojemu nekaj zatežila, da naj išče svoj denar, pa ga je mož zagovarjal, da sej mu bo vrnil, pa da je trenutno brez denarja, skratka blablabla. No evo, do danes moj še ni dobil denarja. Takrat januarja sta nazadnje govorila o denarju in potem nič več. Aja, pa še to, denar za avto si je sposodil od enih sorodnikov po ženini strani iz Nemčije.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, sedaj je še moj mož malo tečen zaradi tega, ampak sploh nevem ali naj mu teživa, ali pač spušiva teh 40€, in če jih bo človek kdaj vrnil, super, če ne pa nikoli nič več ne dobi od naju. Malo me muči, kaj če človek nima denarja, ker tukaj dobi baje nekje od 600-700€ plače. Ker je podnajemnik plača za stanovanje 150€+stroški bivanja. Potem če izračunam hrana, itd. Pa da še kaj denarja pošlje ženi, in otročka ima ki je star 7 ali 8 let. Se mi zdi da mo zelo malo ostane. Skratka malo me vest peče če bi mu iskala denar, pa da on res nima. Ampak po drugi strani me podraži, ker on nič ne omeni, a jaz bi lahko teh 40€ kar lepo porabila za karkoli. Kaj bi ve naredile? Zatežile za denar, ali se naredile da ste pozabile?
|
|
|
|