tia -> SREČANJE (10.2.2005 21:41:14)
|
Pozdravček Pia73,tudi jaz jemljem ta Hiconcil,samo še dva dni hvala bogu sem že vsa odvisna od njega,namreč imam tako občutljiv želodec ko ga pojem me obvezno malce boli,ali pretrpim vse samop naj bo s :duda: vse OK.Pa še ponoči ko ga morem vzeti (imam ga na 8 ur) se zbudim in ne morem nazaj zapati,ko pa zaspim pa imam vedno grozne sanje.:( Sem pa v redu,no danes me je nekaj okrog popka pikalo in malce v predelu maternice me je bolelo ali mislim da je to od raztezanja maternice.Veš prej sem vedno paničarila če me je kaj piknilo sedaj pa si mislim to je del mojega stanja.Že komaj čakam sredo ko imam pregled,saj sedaj neveš če je s :duda: vse OK,ko pa se bo enkrat začel gibat pa bo lažje,no tako si mislim. Glede hrane do trenutka ko sem bila v službi sem komaj čez dan kaj pojedla le palačinke to bi pa jedla non-stop,sedaj ko pa sem doma pa od dolgega časa nevem kaj naj počnem in se bašem s hrano,sem se že zredila,ali mislim da ne veliko kakšno 1,5 kg. Pa ti kako se počutiš? Sem malce naklala,a ne? pa pa Tia :nosecka: 13 5/7
|
|
|
|