SREČANJE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pia73 -> SREČANJE (10.2.2005 20:48:11)

Kot že veste sem prava baba - radovedna, ko :hudicek:

Kako je bilo?

diamantka -> SREČANJE (10.2.2005 20:57:42)

a danes je bilo, jaz sem pa mislila, da je šele jutri!!!! :)-:)-:zmeden::zmeden:

Pia73 -> SREČANJE (10.2.2005 21:04:09)

Ja, danes je bilo, ne vem, če še kar ne čvekajo,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

diamantka -> SREČANJE (10.2.2005 21:10:11)

ja očitno, da so res še tam, ker nobena ne piše, mater jutri bo ziher dež!!!;););)

tia -> SREČANJE (10.2.2005 21:15:39)

Tudi jaz sem tako radovedna,dajte babe oglasite se!!!:);):)-:)-:)-

Tia

Pia73 -> SREČANJE (10.2.2005 21:21:11)

Kak si tia? Si me spraševala, jaz jemljem Hiconcil, imam nek virus pa povišan faktor vnetja,... Sam sem danes res že mnogo bolje,.... se mi je vrnil star apetit in komaj folgam vse pojesti kar se mi lušte,... Kateri antibiotik pa jemlješ ti? :zmeden2:

tia -> SREČANJE (10.2.2005 21:41:14)

Pozdravček Pia73,tudi jaz jemljem ta Hiconcil,samo še dva dni hvala bogu sem že vsa odvisna od njega,namreč imam tako občutljiv želodec ko ga pojem me obvezno malce boli,ali pretrpim vse samop naj bo s :duda: vse OK.Pa še ponoči ko ga morem vzeti (imam ga na 8 ur) se zbudim in ne morem nazaj zapati,ko pa zaspim pa imam vedno grozne sanje.:(

Sem pa v redu,no danes me je nekaj okrog popka pikalo in malce v predelu maternice me je bolelo ali mislim da je to od raztezanja maternice.Veš prej sem vedno paničarila če me je kaj piknilo sedaj pa si mislim to je del mojega stanja.Že komaj čakam sredo ko imam pregled,saj sedaj neveš če je s :duda: vse OK,ko pa se bo enkrat začel gibat pa bo lažje,no tako si mislim.

Glede hrane do trenutka ko sem bila v službi sem komaj čez dan kaj pojedla le palačinke to bi pa jedla non-stop,sedaj ko pa sem doma pa od dolgega časa nevem kaj naj počnem in se bašem s hrano,sem se že zredila,ali mislim da ne veliko kakšno 1,5 kg.

Pa ti kako se počutiš?

Sem malce naklala,a ne?

pa pa

Tia
:nosecka: 13 5/7

Pia73 -> SREČANJE (10.2.2005 21:44:09)

Sem bolje, še ne v redu,... bom videla mogoče bom še naslednji teden doma, odvisno od počutja,.. ja, ko bomo orng začutle :duda: bo bolje,.. Sem ga pa jaz že malo začutila našega poba,... :bravo:

tia -> SREČANJE (10.2.2005 21:49:43)

Veš kako pa je moje vnetje pa nevem,res si želim da je vse skupaj boljše.A se tebi že kaj pozna,kdaj se ti je začelo.Namreč moj meni pravi pa tebi se še nič ne pozna,kaj misliš da je to v redu?Moški pač,on bi verjetno želel da bi se že vidlo.

:bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojega poba,ko sem bila na NS je ta naš :duda: tudi se prekobicaval kot za stavo,komaj smo ga pregledal.

Pia73 -> SREČANJE (10.2.2005 21:51:50)

Ja, meni se pa že kar vidi, samo mojmu pa niso glih nosečnice seksi,..:)- Sicer se pa enim skoraj do konca ne vidi, tak da se nič ne bat,...

tia -> SREČANJE (10.2.2005 21:53:45)

Saj vem,ali veš on tako paniko vmes dela da še mene malce prestraši,no tašča pravi da me je sam rit.A bo že še preveč me bo imel:)-

tia -> SREČANJE (10.2.2005 21:56:01)

Kaj res nebo nobene,dajte babnice:love::)-:)-:)- povejte kako je bilo,čakamo!!!

Pravijo da bo jutri dež,ni čudno,so vse izklepetale!

biba77 -> SREČANJE (11.2.2005 7:03:29)

:)-:)-:)- Tokrat pa ste se nacakale... Smo do jutra cvekale, tolko je blo za povedat, zdaj pa je ful oblacno nad Mb in dez napovedujejo... :):):) Saj ne... Nismo ble tak dolgo, samo smo pa res imele marsikaj na dnevnem redu... :ups::ups::ups: Bilo je fiiinoooo. Hvala ostalim udelezenim. :rozica::rozica::rozica:
In konec marca / v zacetku aprila spet, ne?
:miska:

bambi -> SREČANJE (11.2.2005 11:56:11)

Ojla, seveda Astra (joj to ime) bomo imele srečanje konec marca.....

Anitka a si dobila očala????

Srečanje je bilo 9nebesa, tema seveda že znana...., upam samo, da nas bo naslednjič več.

LP BAmbi

Anitka -> SREČANJE (11.2.2005 15:19:06)

Hoj!

Ja nas rečanju je bilo velikoooooooooo smeha:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tako od srca se že dolgo nisem nasmejala. Upam, da bo naslednje že kmalu in da bo število kaj večje.

Bambi ja sem dobila očala in rokavice, tako da me jutri Areh že pričakuje. Punce, če boste kje tam, pazite se me, saj sem začetnik. Največja neroda na smučišču bom jaz8)8)8)

Aja Bambi, kdaj gremo na pivo? :)-:)-:)-:)-

Pa pa,

Anitka:metulj:

Stran: [1]