mily -> RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijavljena na ZZZRS (17.4.2008 21:11:09)
|
Zamima, tale klub je tist, ko traja tri mesece a ne? To sem jst mela lani oktober, november, december. najprej je 14 dni neko svetovanje. Mal boste prošnje spisal, pa "zvadl" razgovor pri delodajalcu in take bedarije. No teh 14 ni je treba skos hodit, ostalo pa je meni v pogodbi pisalo, da bom tam vsaj polovico vsega trajanja. In sem hodla en teden dvakrat, drug teden trikrat. Mel smo računalnike, kjer smo vsakič pregledali nove razpise in iskali druge delodajalce. Vse to smo mogl beležit za zavod. Torej koliko prošenj smo poslali, koliko telefonskih in koliko osebnih razgovorov smo opravili. Plačano smo dobili okoli 270€ za vse tri mesece + potne stroške. Meni je bila res bedarija in prva muka tja hodit. Veliko prošenj sem napisala, ker sem pač morala oz. ker tam izvajajo določen pristisk nate. Sej veš kako je z zavodom. In sem pošiljala tudi tja, kamor mogoče sploh ne bi šla delat. Bedarija v glavnem, sam se da preživet.
|
|
|
|