Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne, razumem. Kaj v zvezi z vrtcem? Če si brezposelna in nisi prijavljena na zavodu, plačuješ polno ceno vrtca. Ja, tko je.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:35:28
|
|
|
|
lotoska
|
Ja če to ni dober razlog...
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne, razumem. Kaj v zvezi z vrtcem? Če si brezposelna in nisi prijavljena na zavodu, plačuješ polno ceno vrtca. Ja, tko je. To bi bila pa šok poloznica.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Meni so pa, ko sem bila na zavodu prijavljena, rekli, da če bom v tem času naredila izpite in diplomo, stroške povrnili. Sam sem prej službo dobila. Stroške česa? Diplome al česa?
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:44:35
|
|
|
|
Peteršilj
|
tudi jaz nisem nikoli dobila nobene soc. pomoči in sem se odjavila z zavoda. Saj so me samo na neka predavanja pošiljali, kar sem čula že stokrat, pa take službe našli, kjer so vsi odklanjali, ki so pač lahko. Pa sem si tudi našla službo brez njihove pomoči.
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:44:47
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne, razumem. Kaj v zvezi z vrtcem? Če si brezposelna in nisi prijavljena na zavodu, plačuješ polno ceno vrtca. Ja, tko je. To bi bila pa šok poloznica.
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj so me poslali na neke delavnice, ki mi ne dišijo ravno (predolgo trajajo ) Kaksne delavnice pa, a kaj zanimivega?
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej sem se spomnila..... Jz še nimam diplome, pa tud statusa nimam več. In tako moram plačevat izpite. A mislite, da bi mi zavod povrnil stroške za izpite, če jim nesem račun tja?
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:51:11
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj so me poslali na neke delavnice, ki mi ne dišijo ravno (predolgo trajajo ) Kaksne delavnice pa, a kaj zanimivega? klub iskanja zaposlitve
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:53:42
|
|
|
|
Naja30
|
Ah saj tako slabe pa te delavnice mogoče niso. Mislim, da se ti kar splača ostat prijavljena. Če ne že zarad socialne pomoči, pa zarad vrtca.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:54:14
|
|
|
|
Naja30
|
Aja, sem pozabila - pa še knjižnico imaš zastonj!
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:55:44
|
|
|
|
Zamima
|
ja, hvala natasa, da si me spomnila na vrtec , na to niti pomislila nisem danes v tej ihti , zgleda, da sem obtičala na zavodu
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 20:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ah saj tako slabe pa te delavnice mogoče niso. Mislim, da se ti kar splača ostat prijavljena. Če ne že zarad socialne pomoči, pa zarad vrtca. No iz mojih izkušenj so te delavnice na ravni tistih, ki imajo narejeno poklicno šolo (pa nč slabega nočem rečt). Sam za take z UNI izobrazbo je včasih mal bedasto, da ti razlagajo kje mora bit naslov, pa da mora bit slovnično pravilno napisana in take fore. Dejansko nič novega ne zveš.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:02:12
|
|
|
|
Eva*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ah saj tako slabe pa te delavnice mogoče niso. Mislim, da se ti kar splača ostat prijavljena. Če ne že zarad socialne pomoči, pa zarad vrtca. No iz mojih izkušenj so te delavnice na ravni tistih, ki imajo narejeno poklicno šolo (pa nč slabega nočem rečt). Sam za take z UNI izobrazbo je včasih mal bedasto, da ti razlagajo kje mora bit naslov, pa da mora bit slovnično pravilno napisana in take fore. Dejansko nič novega ne zveš A mpak na koncu delavnice dobis potrdilo, da imaš to narejeno. Recimo tak tečak je bil za Word, Excel in tečaj tujih jezikov.
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:02:25
|
|
|
|
Naja30
|
Ajaaaa, o tem se govori na teh delavnicah?? Na taki delavnici sem pa tud js bla. Sam da se pri nas tej delavnici reče seminar. Smo vsi zehali zraven. Pa trajalo tud ni dolgo, enih 20 minut. Sem misla, da so kakšne resne delavnice v igri.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ja, hvala natasa, da si me spomnila na vrtec , na to niti pomislila nisem danes v tej ihti , zgleda, da sem obtičala na zavodu Tudi jaz sem bila v tej vlogi. Na zavodu mi je rekla, da mi lahko takoj najde službo za dve stopnji nižjo od moje izobrazbe (takrat imela 5. stopnjo). Reskirala sem in se odjavila. Za vrtec pa sem šla k tisti gospe in se pogovorila z njo in se je dalo zmenit, da mi še ne bodo upoštevali novega stanja. Tudi občina mi je šla na roko in sem bila še vedno zavarovana. No, čez par mesecev sem pa dobila službo (ravno takrat, kot sem jim obljubila). Včasih....kdor ne reskira, ne profitira...včasih...
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eva* IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ah saj tako slabe pa te delavnice mogoče niso. Mislim, da se ti kar splača ostat prijavljena. Če ne že zarad socialne pomoči, pa zarad vrtca. No iz mojih izkušenj so te delavnice na ravni tistih, ki imajo narejeno poklicno šolo (pa nč slabega nočem rečt). Sam za take z UNI izobrazbo je včasih mal bedasto, da ti razlagajo kje mora bit naslov, pa da mora bit slovnično pravilno napisana in take fore. Dejansko nič novega ne zveš A mpak na koncu delavnice dobis potrdilo, da imaš to narejeno. Recimo tak tečak je bil za Word, Excel in tečaj tujih jezikov. To NISO delavnice, to je IZOBRAŽEVANJE. Ki se pa ga udeležuje bore malo ljudi. recimo tečaj jezikov.... na tistem testiranju jih je milijon, na tečaj pa jih pride komaj toliko da sestavijo eno skupinico.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:09:47
|
|
|
|
Naja30
|
Word in excell je izobraževanje oz. rač. tečaj. To pa zavod plača, ja. In plača tudi tečaj tujega jezika, sam kot je matovilčica rekla, se bolj malo ljudi nabere na teh tečajih.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Word in excell je izobraževanje oz. rač. tečaj. To pa zavod plača, ja. In plača tudi tečaj tujega jezika, sam kot je matovilčica rekla, se bolj malo ljudi nabere na teh tečajih. pa temu se reče drugače ECDL izpit.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:18:04
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Word in excell je izobraževanje oz. rač. tečaj. To pa zavod plača, ja. In plača tudi tečaj tujega jezika, sam kot je matovilčica rekla, se bolj malo ljudi nabere na teh tečajih. pa temu se reče drugače ECDL izpit. Kaj pa pomenijo te kratice?
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:22:01
|
|
|
|
Zamima
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zakaj pa ti zdej jokaš?
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:23:33
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica http://www.b2.eu//default.aspx?page=58& Evo tu maš vse razloženo. Dokaj uporabna zadeva. Hvala. Res uporabna zadeva. Zamima, ne jokaj. Skupna ugotovitev je, da se ti splača ostat prijavljena.
|
|
|
|
RE: Rabim en dober razlog zakaj ostati prijav... 16.4.2008 21:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj so me poslali na neke delavnice, ki mi ne dišijo ravno (predolgo trajajo ) Kaksne delavnice pa, a kaj zanimivega? klub iskanja zaposlitve In kaj se v njih klubuje?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?