Spet Poreč-nujno (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


nina166 -> Spet Poreč-nujno (16.4.2008 18:38:06)

Z mojim sva tako dolgo zavlačevala z rezervacijo (moj ni vedel, če bo dobil dopust), da so vsi hoteli v Poreču že zasedeni. Na agenciji so nama ponudili apartmaje Lanterna, ki pa so 13 km iz Poreča. Zanima me, če je katera že bila tam in kako je...kako so opremljeni, kakšna je okolica? Zraven bo tudi najin 2-letnik in bi rada, da bi bila kje v bližini otroška igrala.

Možnost je pa še tudi hotel Fortuna, ki pa je na otoku. Ima katera izkušnje s tem hotelom?

Zdaj se nam pa že res mudi, tako da če katera pozna apartmaje in hotel, naj mi prosim malo napiše.

Hvala!




nbiba -> RE: Spet Poreč-nujno (16.4.2008 20:10:54)

Mi smo bili v hotelu Fortuna pred štirimi leti za 1. maj. Najprej smo imeli glede tega hotela pomisleke, vendar moram povedati da nam je bilo všeč. Se mi zdi da vsake 20 minut na kopno vozi ladjica (imaš neomejen prevoz sem ter tja čez cel dan). Lagjica pripelje tik ob centru mesta, tako da imaš vse na dosegu roke. Hotel ima bazen, kakšna je plaža  se ravno ne spomnim, ker smo se takrat kopali samo v bazenu.Hrana je bila dobra. Zvečer se lahko v miru sprehajaš po otoku, kajti ni se ti treba izogibati avtomobilom. Otok je tako majhen, da ga lahko prehodiš okrog v cca pol ure.  Če so pa hotel po tistem ko smo bili mi tam kaj obnovili pa ne vem.
Ali so res že sedaj zasedeni vsi hoteli v poreču? Ali greste v glavni sezoni?




PAJO -> RE: Spet Poreč-nujno (16.4.2008 20:22:46)

mi gremo v hotel delfin.

upam da bo dobr  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




nina166 -> RE: Spet Poreč-nujno (16.4.2008 20:30:33)

Hvala!

Gremo pa za 1.maja...za poletje pa je verjetno še kar nekaj prosto.


nbiba...kako pa je z avtom v hotelu Fortuna, ali gre zraven na otok ali ostane v Poreču?




miška piška -> RE: Spet Poreč-nujno (16.4.2008 21:04:57)

hotel Fortuna je čisto OK za svojo kategorijo, sobe povprečne, hrana dobra, ima zunanji bazen. Ladjica sicer vozi non stop na ene pol ure, samo moraš plačati vsako vožnjo (ne vem koliko, eno malenkost), ladjica te pripelje direkt v center Poreča, tako da imaš tudi tam za sprehajati se ogromno, igrala na vsakem vogalu, dogaja se ogromno. avto pustiš na parkirišču na celini, varovan parking, plačaš varšino cca. 50€ in potem to dobiš nazaj pri odhodu.  

app Lanterna so lahko prenovljeni ali pa ne, neprenovljeni so bolj socialistični, čeprav so tudi OK. Jaz bi vzela na tvojem mestu prenovljene, saj cenovno se pozna le par evrov. moraš pa vedeti, da do centra Poreča ne moreš peš ker je predaleč, tukaj imaš sicer ogromno za sprehajat, igrala, igrišča, za rolat, samo je pa tukaj večina mladih, kar pomeni žur do jutra.
upam dasemtikaj pomagala.

Jaz bi na tvojerm mestu šla v hotel- bolj primerno če si z otrokom, za moje pojme.
upam da sem ti kaj pomagala! Pa pohiti z rezervacijo ker je to še ena redkih stvari ki so še proste v Poreču!




Stran: [1]