Virtualna
|
Pozdravljene, preden sem zanosila, sva s fantom sexala vsak dan, ampak res VSAK DAN...pasalo je meni, pasalo je njemu... Zdaj, ko sem pa noseca (18 tednov), mi pa nikakor ne pase sexat Ne znam opisati tega obcutka, ni ravno da se mi ne da, ampak mi enostavno ne pase. Omenim naj, da se pri nama ni cisto nic spremenilo, ljubim ga, nezen je, ljubec, pomeni mi vse na tem Svetu,...a kljub temu mi ne pase sexat... Opazam, da je zaradi tega, vsak dan bolj in bolj slabe volje, ne kregava se, a vidim na njemu, da mu pac ni prav... Opazila sem celo, da mi cez dan toliko neke pozornosti posveca, mi pomaga pri vseh delih, ki jih sicer lahko cisto sama opravim, a imam obcutek, da to pocne le zato, da bi v postelji "dobil"... parkrat sem celo "popustila" in pac , ceprav mi ni bilo do tega.. Ne vem, kaj bo z nama, ce bo do konca nosecnosti tako...je imela katera podobne izkusnje, oz. dozivlja kaj podobnega Nekje sem prebrala, da se "kao" s , ne ljubi cez nosecnost sexati, a nekako ne verjamem tem cencam... Svetujte mi, kaj naj...ljubim ga, lepo mi je z njim, a enostavno mi ne pase sexat