Anonimen -> NA 3 STRANI ... (11.2.2005 11:43:54)
|
:((:((Resnično žalostno :((:((, vendar sem osebno zelo skeptična do masovne pomoči oblek, kajti sem že doživela 2 podobna primera, ko je družina dobila ogromne vreče oblačil in kaj se je zgodilo? Obleke so ležale na kupu v garaži na tleh, pomešano z čevlji, čiste in umazane skupaj, otroci in starši so pa ob tolikšnih kupih oblačil zgledali isto kot prej, bogi, zanemarjeni....Žal nekateri nimajo občutka za določene stvari in jim ne pomaga kaj dosti, zato se mi zdi, da bi morale naše socialne službe večkrat narediti kaj v smeri izobraževanja, kako porabiti denar, ki ga dobijo....saj vemo, da marsikatera izmed deklet na forumu prejema tudi minimalne, res minimalne dohodke pa vendar se z občutkom, skrbnostjo in pridnostjo narediti marsikaj...Tole, kar bom povedala sedaj nima kaj dosti veze z revščino, ima pa z oblekami - moj oče "živi" za bunde in jakne, vsako leto si kupi najmanj 2 primerka, vendar ko ga vidiš v tistih bundah in jaknah, se zamisliš - pa ima dosti lepih, novih in kvalitetnih oblek, ampak ne "uniforma" v stilu hlaće na rob, srajca in obtisnjen rjav pulover na V izrez iz 70-ih je pa zakon....Sem že 100-krat rekla, da mu ne kupim nič več nič...
|
|
|
|