*lenc@*
|
jaz ne rabim, ampak ona. IZVIRNO SPOROČILO: JANAG pozdravljene me pa zanima kaj vi mislite o tej situaciji. Nekaj oblačil mi je ostalo od našega pa sem rekla kolegici ki ima 3 mesece mlajšega če ona rabi za svojega, če ne pa oddam naprej, ker pač žal nimam prostora da bi spravila za kasneje. Tudi sama sem dosti časa fehtala sestrično, ki mi pri prvem otroku ni dala nič, sedaj pa kar nekaj pajackov, ki sem jih šla tja iskat. Ko sem vse kar sem mislila zložila v škatlo pa kaš šok doživela. Sem poklicala to kolegico in rekla, da sedaj lajhko pride iskat. On pa nazaj ja pa sej ko se bomo kej videle boš pa ja prinesla A je težko prinest al kaj, če ne pa mej pr seb pa bom pršla kasnej. Priznam sem bila kar zmedena...Ko sem jo klicala čez 14 dni sem rekla, da naj pride, če ne bo že njen prerastel, pa se mi zdi škoda, da ne bi nosil. Pa spet a ne moreš prinest.. Halo, nočem plačila ampak pač da pride vsaj iskat... Zakaj bi mogla jaz prinest, jaz ne rabim, ampak ona. Zakaj bi se mogla jaz matrat pa nest v eni roki škatlo v drugi pa našega Se mi zdi da so ene res komot...al pa sem jaz čudna al kaj?? No sej je sedaj prišla iskat pa je rekla, da kaj me pa mot če imam škatlo v predsobi???? Vsak ima rad pospraveno stanovanje, ne pa da se umika stvarem po tleh. Vem za drugič samo to...Naslednjič ko bo kaj rekla da rabi, bom pač rekla da nimam....jaz ne mislim nobenga prost da pride iskat, še najmanj pa nest Sama tud nimam tok dnarja da bi razmetavala, pa še za tisto kar prosim mi je težko rečt. Sem sedaj zbrala pogum pa sem tud kle napisala da jaz rabim zase oblačila....Javila se je samo ena, pa še dosedaj nič....Očitno bi morala napisat da mi ob tako veliki draginji ki smo jim priča vsak dan težko da mi kaj ostane, pa še kredit imam, tako da sem kar malo . Sem pač samo mamica z otročkoma, ki ji s to plačo ne more nič zase kupit. Pa obrnem res vsak cent posebi.... Sem morala deliti z vami te razumem, pokazala si prijaznost.vendar kakor je razvidno iz maila pa te ni ona za nič prosila, ampka si se ji sama ponudla. to je razlika, tud ona teb uslugo dela k se boš znebila, da boš mela pospravljeno. če bi te ona prosila, bi bilo pa od nje zelo nevljudno da bi ji mogla pa še prnest. to je moje mnenje. v osnovi maš pa prav, vendar ma vsaka zgodba 2 različici.