Nastya -> RE: spolnost in krvavitev (21.4.2008 14:54:18)
|
Tudi jaz sem imela danes ponoči isti problem. Včeraj zvečer sva imela odnose z možem in je bilo vse v redu. Potem pa sem čez kakšno uro vstala, za stranišče in šok na wc-ju KRI. Groza, joj kako sem se ustrašla. Sem pa namreč v 29 tednu nosečnosti. Potem pa sem se lepo umirila, ker sem že nekje prebrala da ti lahko v tej visoki nosečnosti poči kakšna žilica ali kaj podobnega. Zato sem se lepo umirila in šla v postelji a vsako uro na wc kaj se dogaja. Tolažilo me je le to, ker sem še vedno čutila otročička kako se premika in to mi je bilo v tolažbo. Potem pa se je proti jutro tistva sveža kri ustavila in se je začel rjavkast izcedek, kar je pomenilo da je v redu. A sem vseeno zjutraj poklicala svojo gin. in mi je rekla, da kakršnakoli krvavitev v nosečnosti ni dobra, a glede na to, da sem v tretjem trimesečju in je vse toliko bolj občutljivo, nizko se je to lahko vse zgodilo zaradi odnosa, lahko se je takrat odluščila posteljica, ali poči žilica. manjši hematom. Tako da je rekla naj se pomirim in počivam nekaj dni, da se bo zadeva umirila. Če pa se bo spet pojavila krvavitev pa moram takoj na pregled. Skratka, vse ki smo na tem, očitno bomo morale prenehati z odnosi in počakati, da se naši otročičiki rodijo, takrat ko se morejo in bomo potem nadoknadili ta čas, ko ne smemo. Srečno vsem nosečkam
|
|
|
|