spolnost in krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

belinka -> spolnost in krvavitev (16.4.2008 9:49:49)

Imam naslednji problem.Zvecer po spolnem odnosu sem, ko sem odsla na wc, opazila krvavitev - roza barve sluz (sem pa v 30 tednu nosecnosti). Količinsko ne bi znala oceniti koliko, kar nekaj.Baje naj to ne bi bilo nic posebnega, da naj bi bile te krvavitve ˝dokaj normalne˝ - tako so mi dejali po telefonu pri zdravniku.

Da naj bi to prenehalo - v bistvu je ze  in da je vse ok. Zdaj dopoldan pa opazam, ko grem na wc, na wc papirju rahlo rjavo - ni kot krvavitev, bolj rjava sluz - kot vcasih na koncu menstuacije.

Zanima me, ce je res to obicajno oz. ce je imela katera izkusnje s tem. Se vedno sem namrec v dvomih.

vesel -> RE: spolnost in krvavitev (16.4.2008 11:36:06)

Če si v skrbeh pejt do G. oz.če se ta rjava sluz ne bo nehala.

zanositev -> RE: spolnost in krvavitev (21.4.2008 7:40:45)

pri meni se je tudi pojavil rjavi izcedek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Nisem vedela, da je to zaradi spolnih odnosev in sem šla k ginekolohinji. Dala mi je tablete Dabroston. Danes pa sem že drugič opazila in sedaj vem, da zaradi včerajšnjega odnosa. Tudi jaz ne vem ali je to normalno...in sem v strahu...Ali se naj zadrživa in še 7 mesecev nič ne počneva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2008 8:40:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

romy27 -> RE: spolnost in krvavitev (21.4.2008 8:42:14)

oi,

meni so rekli, da dokler je rjav izcedek je vse ok..to pomeni, da se celi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lp

mishel -> RE: spolnost in krvavitev (21.4.2008 10:44:37)

Tudi jaz bi rekla, da rdeče pomeni svežo krvavitev, rjavo pa staro, se pravi da se celi in le še čisti?!

Nastya -> RE: spolnost in krvavitev (21.4.2008 14:54:18)

Tudi jaz sem imela danes ponoči isti problem. Včeraj zvečer sva imela odnose z možem in je bilo vse v redu. Potem pa sem čez kakšno uro vstala, za stranišče in šok na wc-ju KRI. Groza, joj kako sem se ustrašla. Sem pa namreč v 29 tednu nosečnosti. Potem pa sem se lepo umirila, ker sem že nekje prebrala da ti lahko v tej visoki nosečnosti poči kakšna žilica ali kaj podobnega. Zato sem se lepo umirila in šla v postelji a vsako uro na wc kaj se dogaja. Tolažilo me je le to, ker sem še vedno čutila otročička kako se premika in to mi je bilo v tolažbo.

Potem pa se je proti jutro tistva sveža kri ustavila in se je začel rjavkast izcedek, kar je pomenilo da je v redu. A sem vseeno zjutraj poklicala svojo gin. in mi je rekla, da kakršnakoli krvavitev v nosečnosti ni dobra, a glede na to, da sem v tretjem trimesečju in je vse toliko  bolj občutljivo, nizko se je to lahko vse zgodilo zaradi odnosa, lahko se je takrat odluščila posteljica, ali poči žilica. manjši hematom. Tako da je rekla naj se pomirim in počivam nekaj dni, da se bo zadeva umirila. Če pa se bo spet pojavila krvavitev pa moram takoj na pregled.

Skratka, vse ki smo na tem, očitno bomo morale prenehati z odnosi in počakati, da se naši otročičiki rodijo, takrat ko se morejo in bomo potem nadoknadili ta čas, ko ne smemo.

Srečno vsem nosečkam

Stran: [1]