Pobalami -> RE: Ljubezen (16.4.2008 10:16:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Baguska, ok, sranje, hiša gor ali dol, imate pa čisto vest, medtem ko verjemi, da on zelo zelo težko živi, slej ko prej se mu bo vse skupaj obrnilo. Bodi prepričana, jaz sem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ne, ne, s tem se pa ne strinjam, ker taki ljudje nimajo ne etike ne morale ne hrbtenice. To so kar neki ljudje, neki izrodki. Se strinjam ja. Po moje si ne rabimo zdaj metat peska v oči in se tolažit kako gospod težko spi ponoči..Kaj pa vem, je po moje čisto blažen ko lahko pošlata tiste silikone in to je to. Aja, pa da obrne nekaj ljudi v življenju in živi na podlagi njihovega zaupanja. Po moje če ga bo zdravje držalo bo lepo sfural še teh 20 let, dokler ne bo v penziji, Urška pa že drugič poročena takrat. tudi jaz tako mislim, takim pomaga samo kol po buči. po vsem tem prebranem lahko samo bruham. Meni je vse to samo preseravanje, če pa pomislim da so to dobili tako da so druge potunkal ali pa državo (ker s tem so tudi mene), so pa res samo izrodki. za kovač pa rečem: ja v resnici sem jim fouš, nujno rabim tazga ferarija, pa marcedes SL in ML in te rdeče škorne tud nujno rabim.
|
|
|
|