Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 5:12:57
|
|
|
|
Rožica I
|
V Hervisu so dodatki original, stanejo 2.99€, v KIK-u pa so dodatki- ponaredki, stanejo pa 6 kosov 1€. Sta se pa po eni divji vožnji mojega sina, uničla 2 dodatka- 1 original in 1 ponaredek. Tako, da pojdi kar lepo v KIK !
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 7:48:40
|
|
|
|
Nikita***
|
Kje pa je KIK? V Celju, Ljubljani? Hvala
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 11:00:33
|
|
|
|
srki
|
No, meni so tudi grdi, me spominjajo na sir z luknjami . Pa saj so mi bile balerinke tudi na začetku grde, zdaj ne več. Imela pa bi jih tudi jaz samo za okoli hiše, v službi jih ne bi nosila nikakor. Še na morju ne. mah ne vem no, mi ne potegnejo. Aja, zato ne vem, al se kaj noga poti al ne.
|
|
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 11:04:54
|
|
|
|
helloKitty
|
No evo priznam. Na začetku sem bla tuda sama tok proti crocsom. Ni mi blo jasno kako lahko folk to nosi. In potem sta si jih enkrat kupili mami in sestra, počas so mi ratal všeč, predvsem zato ker sploh ne čutiš da jih maš gor. Pa še tiste značke si lahko notr daješ. Tko da sta me prepričale. Jutr grem še jst po Crocse!
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 11:10:24
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Kje pa je KIK? V Celju, Ljubljani? Hvala -------------------- Brežice, Murska Sobota, Maribor. Za ostala mesta ne vem. Drugače pa v Avstriji na vsakem vogalu !
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 12:06:03
|
|
|
|
Nikita***
|
Hvala Rožica. Malce težko bo, ker ne hodim po teh krajih, tako da me bodo najbrž kar v Hervisu olupili še za tiste dodatne €.
|
|
RE: a ima katera crocse? 19.5.2008 13:05:53
|
|
|
|
muška
|
Mi smo tudi familiarno lastniki crocsov. Njabolj kjut so mi pa itak od tamičkenega , št. 24 pa mala dva sta oba čisto nora nanje . jaz jih odkar jih imam ne dam dol z nog
|
|
|
|
RE: a ima katera crocse? 12.6.2010 0:58:25
|
|
|
|
LEVOBOL
|
Saj pa je KIK tudi v Ljubljani. Na Rudniku (zraven OBI-ja), pa v BTC sem ga vidla, pa v Šiška-Dravlje, zraven Mercator centra sem ga vidla....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?