|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SOLZE....
15.4.2008 21:17:24   
Anonimen
Danes sva se z dragim pogovarjala in on si splohne želi več dojenčka, totlano me je strlo, že celi dan sem v depresiji, sedaj so mi pa ulile še krokodilje spolze, punce jazs i želim samo še umret, tako sem razočarana, potolčena,... razblinile so se vse moje želje, upi, sanje, volja do življenja.... Zakaj ravno jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če to preboli, si nikdar več ne želim otroka user posted image

Se opravičujem ker pišem po anonimno, ampak ne morem pisat pod nikom, ker mi je pretežko.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SOLZE....
15.4.2008 21:20:40   
spps
user posted image user posted image user posted image najprej en veeelik objem.kako pa to,da si ne želi dojenčka?sta že dolgo skupaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 21:21:34   
Serendipity
Najprej en veeelik objem.
Nato pa: Punca! NI vse črno. Počakaj, ne prehitevaj. To ne more biti le odločitev tja v en dan. Počakaj, pogovori se. Boš videla, da ni vse črno. Če pa mu res ni do tega, pa razmisli zakaj si z njim in kaj hočeš iz te zveze oz pričakuješ ter kaj dobivaš.

Drži se!

ps: krokodilje solze pomenijo  ''neprave'', zlagane solze ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 21:23:23   
Anonimen
Hvala, kar lep čas že sva skupaj. Ne vem, ni še pripravljen kao, ne vem, ampak tako boli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 21:23:45   
zvezdica.1
Upaj, da si bo premislil in,da ga bo prijela želja še po enemuser posted image . Upajmo na najboljše. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 21:23:49   
tejci01
Kako to da si ga ne želi? A sta se o tem že kaj prej pogovarjala?
Lahko ga je kaj razjezilo pa je to bruhnil ven? Probaj se še enkrat pogovort z njim.
Saj bo. Smo s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 21:25:26   
Anonimen
Hvala, jaz sem misla z krokodiljimi velikanske, saj sem se začela tudi sama to sparaševat...kaj mi bo nekdo ko gleda samo na svoje cilje user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 21:26:50   
mojca345
mogoče pa prvega komaj sledi, pa za drugega ne vidi moči.

nima smisla uganjevat. mogu bi ti povedat zakaj, ne samo, da ga noče. tehten razlog.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 21:28:02   
spps
upam,da se bosta dobro pogovorila.silit v nekaj je brezveze.
kolk si pa stara in tvoj,če smem vprašat?
eni se bojijo odgovornost ,ki jo prinesejo s sabo otroci,mogoče se počuti nesposoben biti oče(trenutno),čeprav je starševstvo lepo,a je včasih tudi precej težko.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 21:28:42   
gruška
user posted image  ... saj veš, kako pravijo - nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha...
Koliko sta pa stara? Že imata kakšnega otročka?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 21:30:12   
Anonimen
Saj ni niti prvega, ta bi bil prvi, ampak zgleda, da mi ni sojeno biti mamica. Sej mu pravim povej mi zakaj, pa pravi samo, da ni pripravljen. Ah zgleda da morem enostavno prebolet, potlačit v srce in it v življenju naprej, čeprav mi je neznansko hudo.

Se opravičujem za napake, mi solze meglijo malo pogled.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2008 21:31:12   
mojca345
aja, itak pa je v ribniku še toliko rib, da to ni vprašanje....

starejši ko si, lažje je gledat na stvari manj čustveno in bolj realno. sploh z ljudmi, ki ti ne vračajo tistega, kar potrebuješ in sama daješ.

deci bodo vendo deci !

to je itak tema za sebe !

zato pa skoz ponavljam, da je treba doštudirat in imet svojo plačo, ker v odnosu z deci nikol ne veš kaj bo. tko imaš svoj denar in če pride do kritične točke, lahko obrneš list do svobode, namesto, da je ženska ujeta z moškim in sta skupaj samo zaradi dveh stvari : otrok in predvsem zarad premal denarja. najraje bi se pa ubila drug drugega. nič kaj vzpodbudno okolje za otroka.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2008 21:32:21   
Anonimen
22 let, saj vem da sva še mlada, ampak nevem zakaj me meni tli takšna močna želja po dojenčku. Zgleda, da res ni pripravljen oz. se boji odgovornosti, jaz pa se bojim, da bo vedno tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2008 21:32:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj ni niti prvega, ta bi bil prvi, ampak zgleda, da mi ni sojeno biti mamica. Sej mu pravim povej mi zakaj, pa pravi samo, da ni pripravljen. Ah zgleda da morem enostavno prebolet, potlačit v srce in it v življenju naprej, čeprav mi je neznansko hudo.

Se opravičujem za napake, mi solze meglijo malo pogled.
to ničesar ne odloči kaj ti je usojeno in kaj ni.teb ni treba zdaj bi tolk potrta.in če se dugače razumeta,vrjamem da bosta našla skupno rešitev.če ne zdaj,pa čez kakšno leto.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2008 21:33:25   
mojca345
potlačit kaj ?

če je mlad, mi je logično, da si ga ne želi.  ker se boji. otrok in poroka sta itak zadnji dve temi, ki bi jih moški naredil.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2008 21:33:49   
spps

22 let, saj vem da sva še mlada, ampak nevem zakaj me meni tli takšna močna želja po dojenčku. Zgleda, da res ni pripravljen oz. se boji odgovornosti, jaz pa se bojim, da bo vedno tako.
pusti času čas,ta bo svoje prinesel.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2008 21:35:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

potlačit kaj ?

če je mlad, mi je logično, da si ga ne želi.  ker se boji. otrok in poroka sta itak zadnji dve temi, ki bi jih moški naredil.

se podpišem,malo je moških,ki bi si pri teh letih želijo otroka in z njim povezane odgovornosti,seveda se najdejo tudi izjeme.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2008 21:39:23   
Anonimen
Bom poskusla, ampak res je bil šok, hud šok, drugače se super razumeva in se dopolnjujeva, spričkava se za minuta in naslednjo že pobotava, oba se razumema z njegovimi in mojimi starši, sva kot rit in gate. nikdar ob noben fantu še pomisla nisem, da bi mela otroka, z njim pa se je vse spremenilo, ne vem od kje ta materinski čut, goreča želja za dojenčkom.... Ohh da bi se le vse poštimalo, res si želim postati mamica, vsaj dvema otročičkoma. Hvala punce, zaradi vas, se mi solze počasi sušijo.... Hvala

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2008 21:39:24   
mojca345
lej, vem težko je ker si ženska želi in ženske smo vedno pomoje najmanj kakih 5 let pred tipi. me tut po genih več stvari hkrati lahko počnemo. dočim moški lahko eno stvar naenkrat, ker ne dojemajo toliko hitro. in so vsi isti.

dve leti nazaj sem isto doživljala. poznam občutke. ampak to je očitno obdobje ki ga doživljamo skoraj vse ženske.

in če gledaš iz pozitivne stvari, je to, da se ti je toliko hitro to odprlo fajn, ker boš spoznala, če je ta fant res za tebe ali ne. si z njim lahko obetaš ustvarjanje družine ali sploh ne ?

drgač pa fantje dozorijo veliko kasneje. le redki so taki, ki iz takih in drugačnih razlogov, sodelujejo.

poznam fanta ki je star 29 let in si sam želi otroka. ful ful ful.

poznam pa veliko več fantov, ki ob temi zbežijo v sekudni ali pa vtihnejo. eni ki pa so malce bolj zreli pa rečejo : si želim, ampak ne še zdaj. kar je samo lepši način za rečt ne. ampak daje vaj možnost. dočim te mlajši fantje ne dajejo niti možnosti, ker še sami sebe ne razumejo in ne vedo kje bodo pristali in si enostavno ne želijo na glavo pristaviti otroka.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2008 21:55:04   
Naja30

Toliko sem bila jaz stara, ko je moj bivši začel govorit, da si ne želi otrok. Po 4-letni vezi sem bila obupana, ker si že od nekdaj želim otroke in si ne predstavljam življenja brez njih. Ampak on je bil trdno odločen. Zato in tud zarad drugih stvari sva šla narazen. Danes, 8 let kasneje, imam 16m punčko, on pa še nič. Mogoče nekoč, je njegov odgovor.
Meni so takrat vsi govorili, da je še mlad in si bo premislil in da se mora še znoret. No, pa ni tako. Enostavno si jih ne želi.

ne vem, kaj naj ti rečem. Samo to, da vem, kako take besede bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.4.2008 21:57:30   
mojca345
jep eni si jih pač ne želijo. tko k so tudi ženske take.

pol imaš pa take primere kot je moj bivši šef, k je očka postal dva dni nazaj pr 42. ona je pa 40 let stara.

tko, da ej. sej pravim. pr tipih ni nič jasnega. večkrat so pomoje kr prisiljeni in eni se dobro znajdejo v novi vlogi, eni pa ne.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2008 22:03:56   
Lunca1
se mi zdi, da moške začnejo otročki grabit, ko dopolnijo 30 let.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.4.2008 22:09:43   
sunny24
Najprej en velik user posted image !
Mene je tudi kar strlo, ko mi je reku, da do 30 ne misli met otrok, pa da si jih v bistvu sploh ne želi met. Pol pa je lani avgusta (pri 26 ih) kar bleknu vn, da če nardimo enega bejbija in smo bla čez 5 minut že v akciji. Sicer nam je decembra uspelo, žal končalo februarja s ss v 7 tednu, zdaj pa smo spet v akciji! In si seveda oba močno želiva, da bi nam čimprej uspelo.
Tko, da ne vršt puške v koruzo, mu bo že obrnlo!!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.4.2008 22:25:36   
mojca345
user posted image user posted image  lepo slišat

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.4.2008 22:31:49   
Anonimen
Pa tudi če mu ne, sedaj sem se pomirla in malo razmisla, je na svetu tolko rib v morju, da se zaradi enega deda ne mislim sekirat, meni ne bo žal za njim, ker ob sebi res ne potrebujem nekoga, ki ne zna razumet človeka, potem sem raje sama.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?