Vabila (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

sonček33 -> Vabila (15.4.2008 19:48:32)

dajte mi povedat - glede vabil - moj pravi, da je smešno, da pišem vabila za njegovo pričo (brata), da bi ga morala napisati samo za njegovo punco. A ne, da je to mal čudno??? Da je lepo, da napišeš vabilo za oba?

baguSka -> RE: Vabila (15.4.2008 19:51:01)

Itak da za oba - ce ga ze morata dat! Moj je bil tud februarja prica in midva vabila itak sploh dobila nisva, ker je ze itak logicno da prideva. Ce je reku moj da bo prica - ma da je tam! Meni pa tud kot njegovi partnerki niso posebej vabila dajali... mal bedno no. Ker je blo jasno, da pridem z njim.

sonček33 -> RE: Vabila (15.4.2008 19:57:22)

Čakej baguška - pol si ti mnenja, da vabila za priči in njuna partnerja sploh ni treba? kaj pa staršem?

baguSka -> RE: Vabila (15.4.2008 20:01:59)

No, jaz osebno niti starsem nebi dajala. Oz eni dajo, eni ne. Men je glupo - sej to so ja ozji druzinski clani - le zakaj bi jim vabilo dajala!? Moja logika mi pravi, da se vabilo da prijateljem in drugim druzinskim clanom, kot so strici, tete, bratranci itd... taki, ki jih glih ne videvas vsak dan. Sestri al pa bratu bi mi tud blo npr cudno dajat!? Ne vem no. To sem jaz. In tud veliko takih, ki jih poznam. Eni pa vem da so dali, zakaj tocno, pa ne vem...

JAPE -> RE: Vabila (15.4.2008 20:06:52)

Lepo je da jih vsi, ki bodo na poroki dobijo. Jaz sem jim vsem dala. Itak pa, da za oba - za brata in punco - skupaj!

pikovit -> RE: Vabila (15.4.2008 20:08:05)

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dajte mi povedat - glede vabil - moj pravi, da je smešno, da pišem vabila za njegovo pričo (brata), da bi ga morala napisati samo za njegovo punco. A ne, da je to mal čudno??? Da je lepo, da napišeš vabilo za oba?

Ja valda Sonček.Na kuverto napišeš ime brata in punce.Valda,da se to spodobi.Vsaj meni no.

Naja30 -> RE: Vabila (15.4.2008 22:38:29)

Vsem sva jih dala.

Stran: [1]