Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pazma vsebuje med, ki se uvaja po drugem letu, tko da je definitvno boljša izbira plazmon ali kaj drugega... ej sori ampak a ti zmer tok kompliciraš? no pa brez zamere. pr hrani pa res čeprov to zame ni kompliciranje, ampak resnično ne razumem zakaj je treba otroku v prvem letu sfotrat vse živo madona, sej pa ma še cel lajf pred sabo ko bo lahko jedel takšne in drugačne stvari....zdej pr uvajanju se kao ne sme soli, a tri mesce kasnej je pa kul če se uporablja jušna kocka, vegeta, juhe iz vrečke, pudingi, razni keksi, čokolada, itd....ma dejte no... in plazma niti ni otroški keks, je pač keks ko keks...in kar se meda tiče, bakterije so našli v ameriškem medu, tu ne, med se ne uvaja zaradi prebavnih motenj in krčev in hudih alergij....in dejstvo je da za otroka keks pač ni poteben, če pa že, pa naj dobi nekaj kar je zanj primerno. pa naj gloda škorjo kruha al pa rižev vafelj. a rs nobena ne zna oz. noče sama pripravit nek zdrav, primeren obrok al pa prigrizek za otroka, zakaj vse dovoljujete da vam jih dnevno pripravlja industrija a ktera sama skuha puding, če ga že otrok more jest ne, je lažji iz vrečke a ne...pa otroku keks porinit v usta, poln cukra, da je tih. Če bi me poznala bi vedla da vse obroke sama kuham...in to vsak dan- dnevno sveže,uravnotežene,zdrave,raznolike obroke. Ni mi pa jasn kje si ti u mojmu postu prebrala da ji dajem čokolado,vegeto,juhe iz vrečke,pudinge In ja,verjetn bo zarad enga keksa na 2 dni res umrla....halo... aja pa un keks ki ji ga jst u "usta porinem" nima cukra pa veselo kompliciranje naprej
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 22.4.2008 21:50:09 >