HIPP (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

łiłi -> HIPP (15.4.2008 18:27:48)

a mogoce kera ve zakaj se pri hippovem mleku delajo grudvice.nedajem mleka v vroco vode,tudi fajn premesam flaso.a ma kera podobne tezave z mlekom

Anonimen -> RE: HIPP (15.4.2008 18:49:24)

Jaz sem dala prah v hladno vodo, se je super raztopil, potem pa dala v toplo kopel oz. v grelec. Lahko pa je tudi tako topla za pit, ko mešaš. Seveda mislim za Hipp delanega za naš trg. Ali pa najprej raztopila prah v polovici mrzle vode, premučkala, dodala vročo vodo, in je bila temperatura prava za pit.. Lp

natasar -> RE: HIPP (15.4.2008 19:15:00)

Jaz kupujem Hipp izključno v Mullerju in nikoli nisem imela teh težav (čeprav sem dala v malo bolj toplo ali manj toplo vodo), niti pri hčerki in tudi ne zdaj pri sinu. Sem pa začela pri Hipp 2. 

Perunika -> RE: HIPP (15.4.2008 20:45:03)

Tudi nam se je dogajalo isto. Enkrat je mož v DM-u našel hrano s pretečenim rokom. Opozoril je prodajalce in so jo takoj umaknili s polic. Potem sva opazila, da se je hrana težko raztopila, čeprav je bil rok uporabe še v redu. Razmišljala sva, da je vprašanje, kako je hrana v trgovinah uskladiščena. Res je bilo zanimivo, da je bila ena škatla hrane v redu, druga pa ne.

nky 23 -> RE: HIPP (15.4.2008 20:58:40)

Jaz kupujem Hipp izključno v Mullerju

ja ta je vredi, meni so se grudice delale samo v mleku kupljenemu v DM-u ali drugje.

Stran: [1]