naja78 -> RE: zanositev po HSG (5.7.2009 22:42:03)
|
Punce nič čakat na 1 ciklus po HSg.kar takoj v akcijo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] to tam REČEMO zato,ker ima vsaka stvar kontraindikacije,tudi lekadol,če me razumete.in če bi ti 8x obsevali trebuh še ni panike da bi bilo kaj z otrokom narobe,zato ne pisat da bi se rodil prizadet otrok,sevanja je minimalno.kolikokrat v življenju pa grete mimo ljudi,ki sploh ne veste da so bili obsevani,slikani,letite z letalom,hodite v hribe??????tam je tudi sevanje,ki vpliva na vaše gonade-jajčnike. zato ne komplicirat,vem da tam tako rečejo-rečemo(sem delala na rtg-ju,1 mesec noseča,sploh nisem vedla,moja kolegica 3 mesece).potem je malo pasalo it na bolovanje ne zato ker tam to delamo.da se razume. zato pogumno. pravimo,da boli tiste,ki imajo res zapore v jajcevodih,tiste,ki imjo prehodno,naj ne bi preveč bolelo. no sama sem bila na istem.L jajcevod delno zamašen,D ne.me je bolelo.in po pravici povedano,mi ne diši it da bi šla še 1x.a bomo videli,če bo treba.po LPSC sem zanosila.zato pogumno.
|
|
|
|