Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 11:02:57
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam pr meni ni nič vedet da bi se kaj najavlala... sploh nič Liam, še kr ni nič???
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 11:12:20
|
|
|
|
talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: alena* Ja po moje bom morala dat urin, da sploh vidi, če sem noseča. Zanima me, če bo pozitivno, ali bom šla tudi na ultrazvok, da vidim otroka? urinski testi v laboratoriju so skoraj enaki kot ti, ki jih me kupujemo. tako da te po mojem mnenju lahko napoti, da boš dala kri - ker ta test pa je 100 %. ne, otroka še ne boš videla, če si slučajno noseča. ker se na UZ vidi šele kasneje - če si noseča, se pa zna videt le gestacijska vrečka. po mojem mnenju no. lahko pa tud da se motim.
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 11:55:19
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: liam pr meni ni nič vedet da bi se kaj najavlala... sploh nič Liam, še kr ni nič??? ne še kr nič... že 42 dan ciklusa pa še kr nič nič nič nič....
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 12:21:20
|
|
|
|
aqua77
|
mogoče je pa to kakšen znak......
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 12:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Liam, želim si da bi zagledala magični plusek. Čeprav sem jaz že tudi čakala in čakala, da pride pa je ni in ni bilo, testi negativni, potem pa je prišla. Sem bila ful razočarana, vendar kaj čmo. Gremo v nove boje,....enkrat pa bo, ne.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 12:32:23
|
|
|
|
aqua77
|
anonimna
|
|
RE: kdaj opraviti test? 22.4.2008 12:56:06
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Liam, želim si da bi zagledala magični plusek. Čeprav sem jaz že tudi čakala in čakala, da pride pa je ni in ni bilo, testi negativni, potem pa je prišla. Sem bila ful razočarana, vendar kaj čmo. Gremo v nove boje,....enkrat pa bo, ne. ja sej jst to vse vem in niti ne računam več na to d bi lahko bla , ker je že preveč časa minlo od ovulacije... zdaj samo še upam da ni kaj hudo narobe z menoj...
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 23.4.2008 8:25:47
|
|
|
|
alena*
|
Včeraj sem probala z Baby check-om, pa mi je pokazal komaj vidno črtico. Sedaj spet ne vem, a je to to ali ne. Imam še en test, probam čez par dni.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 23.4.2008 8:32:43
|
|
|
|
kepica
|
Baby check vara s tisto crtico ki se vidi ce pogledas postrani... Naredi Clear blue pa bos 100% prepricana o rezultatu.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 23.4.2008 22:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav sem jaz že tudi čakala in čakala, da pride pa je ni in ni bilo, testi negativni, potem pa je prišla. Sem bila ful razočarana, vendar kaj čmo. Gremo v nove boje,....enkrat pa bo, ne. Danes je 33 dan pa je še ni. Test mi je sicer danes pokazal negativno, vendar dokler ne pride je še vedno upanje. Menim, da je tega hormona v urinu še premalo in da zato ne pokaže.Tako se tolažim. Pa še to je, da imam temperaturo še vedno povišano, 12 dan je danes. Čakam..... .
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 24.4.2008 8:47:37
|
|
|
|
dana
|
Neredne M po prenehanju jemanja KT so pogoste. Pri meni je ciklus vsak mesec daljši. Najdaljši je bil 40 dni. Me pa zanima kako bo ta mesec . Mogoče pridem do 45 dni. Na začetku sem delala teste takoj ko mi je en dan zamujala, zdaj jih ne več ker mi je škoda denarja. Če po 1 letu ne bo nič, bom klicala G.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 24.4.2008 11:31:48
|
|
|
|
tinč407
|
drage moje sem četrti mesec po KT in zgleda, da se mi ciklusi krajšajo. prejšnji mesec je prišla na 50 dni, zdaj pa na 44. dan! naslednje mesece ne porabim nobenega testerja več pred 50. dnevom!!!!!!!!!!!!!!!!! kolko denarja je že šlo v nič samo zaradi mojega firbca
|
|
RE: kdaj opraviti test? 24.4.2008 13:24:30
|
|
|
|
sasa78
|
tinč407 - smo vse enake - firbčne smo sej je prav tako k ne? Mal za popestritev popoldneva
|
|
RE: kdaj opraviti test? 24.4.2008 15:14:14
|
|
|
|
alena*
|
Danes zjutraj sem ponovno naredila test Baby check - jutranji urin, in mi je pokazalo kar dobro vidno rdečo črtico. Nimam nobenih posebnih znakov, razen večje in boleče dojke, pa zaspana sem bolj.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 25.4.2008 10:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je ne pričakujem najkasneje do 30.4., ampak test bi pa že kar delala.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 25.4.2008 20:04:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: alena* Danes zjutraj sem ponovno naredila test Baby check - jutranji urin, in mi je pokazalo kar dobro vidno rdečo črtico. Nimam nobenih posebnih znakov, razen večje in boleče dojke, pa zaspana sem bolj. čestitke!!!!!
|
|
RE: kdaj opraviti test? 25.4.2008 22:35:49
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina IZVIRNO SPOROČILO: alena* Danes zjutraj sem ponovno naredila test Baby check - jutranji urin, in mi je pokazalo kar dobro vidno rdečo črtico. Nimam nobenih posebnih znakov, razen večje in boleče dojke, pa zaspana sem bolj. čestitke!!!!! Tudi od mene iskrene čestitke.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 26.4.2008 19:35:07
|
|
|
|
*kinnie*
|
čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 30.4.2008 21:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima ali test pokaže že prej recimo takoj po ovulaciji ,ali mormo čakat al bo al ne. A se da test tud prej naredit.
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 30.4.2008 21:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alena* Danes zjutraj sem ponovno naredila test Baby check - jutranji urin, in mi je pokazalo kar dobro vidno rdečo črtico. Nimam nobenih posebnih znakov, razen večje in boleče dojke, pa zaspana sem bolj. Čestitke!
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 1.5.2008 14:53:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima ali test pokaže že prej recimo takoj po ovulaciji ,ali mormo čakat al bo al ne. A se da test tud prej naredit. na žalost je treba kar čakat....
|
|
RE: kdaj opraviti test? 1.5.2008 21:41:31
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima ali test pokaže že prej recimo takoj po ovulaciji ,ali mormo čakat al bo al ne. A se da test tud prej naredit. seveda se da test naredit že prej. tudi med menstruacijo ga lahko narediš. komot. ne vem, če jih ne bom začela proizvajat....očitno je to dober biznis
|
|
RE: kdaj opraviti test? 2.5.2008 10:53:36
|
|
|
|
Raho
|
Kako pa ti lahko test takoj po ovulaciji pokaže nosečnost A ni tako, da mora najprej začet naraščat nosečniški hormon Beta HCG
|
|
|
|
RE: kdaj opraviti test? 2.5.2008 14:51:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima ali test pokaže že prej recimo takoj po ovulaciji ,ali mormo čakat al bo al ne. A se da test tud prej naredit. seveda se da test naredit že prej. tudi med menstruacijo ga lahko narediš. komot. ne vem, če jih ne bom začela proizvajat....očitno je to dober biznis rija, a se ti lahko pridružim u biznisu????? Lahko izumimo še takega, ki napoveduje spol, takoj po seksu......
|
|
RE: kdaj opraviti test? 6.5.2008 15:53:48
|
|
|
|
alena*
|
Včeraj opravila ginekološki pregled in je potrdil mojo nosečnost, v 7. tednu sem. Kar ne morem verjet, da nama je v prvo uspelo. Čez 3 tedne imam spet pregled, potem se moram naročil še na nuhalno svetlino. Mi katera lahko pove, kje je to v Lj, če pridem iz Logatca po avtocesti, kam moram zaviti? Hvala. Upam, da se bo vse dobro odvijalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.