|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj opraviti test?
22.4.2008 11:02:57   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: liam

pr meni ni nič vedet da bi se user posted image  kaj najavlala... sploh ničuser posted image

Liam, še kr ni nič???

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.4.2008 11:12:20   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: alena*

Ja po moje bom morala dat urin, da sploh vidi, če sem noseča. Zanima me, če bo pozitivno, ali bom šla tudi na ultrazvok, da vidim otroka?

urinski testi v laboratoriju so skoraj enaki kot ti, ki jih me kupujemo. tako da te po mojem mnenju lahko napoti, da boš dala kri - ker ta test pa je 100 %.

ne, otroka še ne boš videla, če si slučajno noseča. ker se user posted image  na UZ vidi šele kasneje - če si noseča, se pa zna videt le gestacijska vrečka. po mojem mnenju no. lahko pa tud da se motim.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.4.2008 11:55:19   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: liam

pr meni ni nič vedet da bi se user posted image  kaj najavlala... sploh ničuser posted image

Liam, še kr ni nič???

ne še kr nič...user posted image user posted image user posted image

že 42 dan ciklusa pa še kr nič nič nič nič....user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.4.2008 12:21:20   
aqua77
mogoče je pa to kakšen znak...... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2008 12:30:06   
Anonimen
Liam, želim si da bi zagledala magični plusek.

Čeprav sem jaz že tudi čakala in čakala, da pride pa je ni in ni bilo, testi negativni, potem pa je prišla. Sem bila ful razočarana, vendar kaj čmo. Gremo v nove boje,....enkrat pa bo, ne.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2008 12:32:23   
aqua77
anonimna user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2008 12:56:06   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Liam, želim si da bi zagledala magični plusek.

Čeprav sem jaz že tudi čakala in čakala, da pride pa je ni in ni bilo, testi negativni, potem pa je prišla. Sem bila ful razočarana, vendar kaj čmo. Gremo v nove boje,....enkrat pa bo, ne.

ja sej jst to vse vem in niti ne računam več na to d bi lahko bla user posted image , ker je že preveč časa minlo od ovulacije... zdaj samo še upam da ni kaj hudo narobe z menoj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.4.2008 8:25:47   
alena*
Včeraj sem probala z Baby check-om, pa mi je pokazal komaj vidno črtico. Sedaj spet ne vem, a je to to ali ne. Imam še en test, probam čez par dni.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2008 8:32:43   
kepica
Baby check vara s tisto crtico ki se vidi ce pogledas postrani... Naredi Clear blue pa bos 100% prepricana o rezultatu.

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2008 22:02:36   
Anonimen

Danes je 33 dan pa je še ni. Test mi je sicer danes pokazal negativno, vendar dokler ne pride user posted image je še vedno upanje. Menim, da je tega hormona v urinu še premalo in da zato ne pokaže.Tako se tolažim. Pa še to je, da imam temperaturo še vedno povišano, 12 dan je danes.

Čakam.....user posted image .

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.4.2008 8:47:37   
dana
Neredne M po prenehanju jemanja KT so pogoste. Pri meni je ciklus vsak mesec daljši. Najdaljši je bil 40 dni. Me pa zanima kako bo ta mesecuser posted image . Mogoče pridem do 45 dni.

Na začetku sem delala teste takoj ko mi je en dan zamujala, zdaj jih ne več ker mi je škoda denarja.

Če po 1 letu ne bo nič, bom klicala G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.4.2008 11:31:48   
tinč407
drage moje

sem četrti mesec po KT in zgleda, da se mi ciklusi krajšajo.
prejšnji mesec je prišla na 50 dni, zdaj pa na 44. dan!
naslednje mesece ne porabim nobenega testerja več pred 50. dnevom!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolko denarja je že šlo v nič samo zaradi mojega firbca user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.4.2008 13:24:30   
sasa78
tinč407 - smo vse enake - firbčne smo user posted image user posted image user posted image   sej je prav tako k ne?

Mal za popestritev popoldneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.4.2008 15:14:14   
alena*
Danes zjutraj sem ponovno naredila test Baby check - jutranji urin, in mi je pokazalo kar dobro vidno rdečo črtico. Nimam nobenih posebnih znakov, razen večje in boleče dojke, pa zaspana sem bolj.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.4.2008 10:54:40   
Anonimen
Jaz je ne pričakujem najkasneje do 30.4., ampak test bi pa že kar delala. user posted image

(odgovor članu alena*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
25.4.2008 20:04:59   
aqua77

Danes zjutraj sem ponovno naredila test Baby check - jutranji urin, in mi je pokazalo kar dobro vidno rdečo črtico. Nimam nobenih posebnih znakov, razen večje in boleče dojke, pa zaspana sem bolj.

čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.4.2008 22:35:49   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.4.2008 19:35:07   
*kinnie*
user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.4.2008 21:24:18   
Anonimen
Mene pa zanima ali test pokaže že prej  recimo takoj po ovulaciji ,ali mormo čakatuser posted image   al bo al ne. A se da test tud prej naredit.

(odgovor članu Piruri)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
30.4.2008 21:25:49   
Anonimen

Čestitke!

(odgovor članu alena*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
1.5.2008 14:53:09   
aqua77

Mene pa zanima ali test pokaže že prej  recimo takoj po ovulaciji ,ali mormo čakatuser posted image   al bo al ne. A se da test tud prej naredit.

na žalost je treba kar čakat.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.5.2008 21:41:31   
rija

seveda se da test naredit že prej. tudi med menstruacijo ga lahko narediš. komot. ne vem, če jih ne bom začela proizvajat....očitno je to dober biznis user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.5.2008 10:53:36   
Raho
Kako pa ti lahko test takoj po ovulaciji pokaže nosečnostuser posted image

A ni tako, da mora najprej začet naraščat nosečniški hormon Beta HCGuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.5.2008 14:51:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: rija

seveda se da test naredit že prej. tudi med menstruacijo ga lahko narediš. komot. ne vem, če jih ne bom začela proizvajat....očitno je to dober biznis user posted image

user posted image user posted image user posted image  rija,

a se ti lahko pridružim u biznisu?????
Lahko izumimo še takega, ki napoveduje spol, takoj po seksu...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.5.2008 15:53:48   
alena*
Včeraj opravila ginekološki pregled in je potrdil mojo nosečnost, v 7. tednu sem. Kar ne morem verjet, da nama je v prvo uspelo. Čez 3 tedne imam spet pregled, potem se moram naročil še na nuhalno svetlino. Mi katera lahko pove, kje je to v Lj, če pridem iz Logatca po avtocesti, kam moram zaviti? Hvala. Upam, da se bo vse dobro odvijalo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.