Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Puding z alpskim mlekom 17.4.2008 22:49:15
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasekk Danes sem govorila s pediatrinjo, spraševala sem za pire ali ga lahko pripravimo za sedemesečnika s kravjim mlekom. Odgovor je bil, da lahko vendar ne z alpskim, temveč z navadnim polnomastnim mlekom, katerega je potrebno prekuhati. mnenja pediatrov so ZELO različna!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Puding z alpskim mlekom 18.4.2008 11:22:50
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: tasekk Danes sem govorila s pediatrinjo, spraševala sem za pire ali ga lahko pripravimo za sedemesečnika s kravjim mlekom. Odgovor je bil, da lahko vendar ne z alpskim, temveč z navadnim polnomastnim mlekom, katerega je potrebno prekuhati. mnenja pediatrov so ZELO različna! Pediatri niso strokovnjaki za prehrano in nekateri o hrani zelo malo vedo. V našem ZD so trije pediatri pa ima vsak drugačno mneje.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 18.4.2008 11:27:30 >
|
|
|
|
RE: Puding z alpskim mlekom 18.4.2008 11:37:36
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: digi če pa bi bil slučajno alergičen pa bi vsaj takoj skužila na kaj je alergičen.... Se strinjam z vsem, kar si napisala, razen s tem ne. Meni je mama dala KM pri 6m (direkt od kmeta, ne kupljenega) in se je čez kakšno leto pokazala alergija v obliki blagega ekcema.
|
|
|
|
RE: Puding z alpskim mlekom 18.4.2008 13:50:53
|
|
|
|
digi
|
Ja, ni nujno, da si alergičen takoj.... A ne?! Sicer pa kot rečeno, vsak po svoje
|
|
RE: Puding z alpskim mlekom 18.4.2008 14:33:06
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: danijela in taja rabi še te vitamine in....iz aptamila...na kravjem je vse pobrano... ma ni ravno, da je na kravjem vse pobrano. boljš je, če rečeš, da je v aptamil vse dodano
|
|
|
|
RE: Puding z alpskim mlekom 4.5.2008 0:06:05
|
|
|
|
Eva*
|
en post na temo Jaz v pol litra vode skuham jabolko in slive (ali pa dam kar slivov frutek) in ga zmiksam. v šalčki zmežam puding (vanilija) z vodo, dodam jabolku. kuham, dokler se ne zgosti. paše pa zraven smetana al pa marmelada - borovnica. LP Ps.: meni se je alergija na kravje mleko pokazala pri 20 letih....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?