vrtni stoli in miza (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

skokica01 -> vrtni stoli in miza (15.4.2008 13:18:02)

Kje kupiti kvalitetne, lepe a ne predrage vrtne stole in mizo? Kaj je boljše - lesena ali aluminijasta različica garniture?
Hvala za nasvet.

Anonimen -> RE: vrtni stoli in miza (15.4.2008 13:25:32)

Vrtne zadeve prodajjao v Merkurju, Harvey Norman, Kerin.Povirk, Nik-les, pa še cel kup jih je, samo se sedaj ne spomnim.

Pomembno je, da je pohištvo narejeno iz tropskega lesa (npr. teak, merbau,... najboljši je še vedno teak), ker je "navajeno" na stalno vlago in zato brez problema zdrži zunaj tudi 30 let na snegu, dežju, s tem, da pa seveda s časom postane sivo. To lahko preprečiš z vsakoletnim mazanjem s tikovim oljem (je drago, ampak se ga porabi zelo malo). Aluminijasto pa meni zgleda zelo lepo, če je celotno okolje vrta, terase narejeno bolj moderno in pa če je kombinirano s pravimi blazinami.

riders -> RE: vrtni stoli in miza (15.4.2008 15:33:14)

Ankica, a potem imaš tikovo garnituro lahko na balkonu tudi pozimi?

Anonimen -> RE: vrtni stoli in miza (15.4.2008 15:53:42)

Ja, komot jo imaš zunaj na balkonu.

riders -> RE: vrtni stoli in miza (15.4.2008 17:42:15)

Hvala!

vebo oprema -> RE: vrtni stoli in miza (14.10.2008 8:46:55)

Pozdravljeni skokica01, sem opazil, da ste spomladi iskali vrtno pohištvo.....če ni prepozno vam svetujem ogled tele ponudbe www.vebo.si/oprema kjer prodajamo vrtno opremo sicer za lokale, hotele...vendar bi se našlo tudi za dom. Vsekakor je naj kombinacija aluminij + les ali umetno pletivo, ki kljubuje zunanjim vplivom brez problema. Lp,
Boštjan

malalara -> RE: vrtni stoli in miza (26.5.2011 20:34:29)

mi smo kupili pri podjetju škerjanc,vrtni stoli so iz um. ratan-super kvaliteta
www.skerjanc.com

froschi -> RE: vrtni stoli in miza (26.5.2011 21:13:20)

malalara-od kod pa si to temo ven potegnila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]