Trebuh v nosečnosti... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:09:06)

mene nekaj zanima. Kdaj ste morale vaše navadne hlače zamenjati. Jaz sem šele v 9 tednu in nobenih hlač ne morem zapeti kot je treba. Seveda imam tudi večje hlače ki so mi v trebuhu ok mi pa v stegnih tako grdo visijo da je joj. Jaz sem imela v prvi nosečnosti tak trebuh v 4 mesecu kot ga imam sedaj v drugem:zmeden:. Kakšna pa bom v 9:zmeden: Kakšne ideje je to normalno

dory -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:11:26)

Men se je trebuh poznal sele v sestem mesecu...nekje do petega sem mela se cist obicajne cunje..je pa druga pesem pri drugi nosecnosti...trebuh je ze bolj ohlapen in hitreje zraste..cez 9 mesecev kaka bos? Se bos slikala pa bomo se mi vidl :)-

Eh glavno da sta tako ti,kot mali razgrajac v trebuscku zdrava...vse ostalo se ze postima :)

Mojca20 -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:13:49)

Kimi jaz sem jih mogla že v 2.mesecu zamenjati, ker imam vse ful ozke.
Zdaj sem se pa tok razvadla s temi športnimi in udobnimi hlačami, da ne vem če bom še kakšne hotla oblečt ko bom šla v službo.

Pia73 -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:14:19)

To je normalno kimi, čeprav imam jaz sedaj že kar konkreten trebuh, se mi zdi, da je bil v prvi nosečnosti tak čas še večji. Seveda so prejšnje cunje že nekaj časa v omari,...

nejcko -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:15:03)

Meni je v drugi nosečnosti v začetku (prve 4 mesece) trebuh nenormalno rasel, potem pa se je stvar umirila in sem imela na koncu manjšega kot v prvi nosečnosti. Je pač vsakič malo drugače, kaj čmo. Predlagam ti, da si kupiš kakšne hlače z nizkim pasom, jaz sem jih nosila skoraj do 7 mes.

Saj bo! LP

Anonimen -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:15:36)

o kimi kaka frajerka:bravo:jaz sem jih zamenjala neki pol mesca nazaj,prej pa nosla iste kot drugace.super da mas velikega buscija!to je ful lepo:love:

:rozica::rozica:

Čiračara -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:15:58)

Ko sem bila noseča nekje 6 tednov so mi bile vse hlače preozke v pasu, zdej ko sem pa v devetem se mi pa zdijo v pasu prevelike:zmeden:...Pa naj kdo to razume....

Katjuša & Daša -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:24:34)

O Kimi krasno. Sm tok mal tuki gor, da sem šele zdele vidla novico. Čestitam. :bravo::bravo::bravo:.

Jaz sem hlače zamenjala, ko mi je fršlus poču. Nekje pri štirih mesecih.

Katjuša

Jančika_ -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:28:07)

Evo, Kimi, jaz sem na istem. Noseča nekje 7 tednov, trebuh pa kot prvič v četrtem mesecu. Ampak še nisem spravila dol kil od prej, tako da so mi tiste ene hlače, ki jih sploh lahko nosim, še prav. Počasi bom morala spet potegnit ven nosečniške cote...pa ravno sem jih pospravila v omaro:).

kimi -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 12:29:04)

Aja pozabila povedat da imam jaz drugače vse hlače v pasu full oprijete ker sem v prvi nosečnosti nosila popolnoma druge ker sem imela prej pred zanositvijo 54 kg in so bile hlače malo večje sedaj imam pa 49 kg in so čisto oprijete:zmeden: mogoče pa v tem tišči težava

lin -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 18:18:46)

Meni se je trebuh tudi zelo pozno poznal,samo tam okoli druega meseca so mi ble hlače malo tesne,to pa zato ker sem imela vse oprijete.Pa tudi počutla sem se dosti boljše če me ni nič tiščalo,tako da sem si kupla hlače od la vie ki so po stegnih ozke in na zvon,in pr trbuhu se regolirajo.Do 5 meseca sploh niso vedli da sem noseča no razen če sem nosla še oprijeto majico.Ful dobre-lušne hlače,ki nezgledajo nič nosečniške,so pa malo drage cca.15.000,sem pa tudi veliko nosla elastične hlače bres pasa(zelo nizek pas),katere lahko nosim še sedaj.

Urša -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 19:55:46)

O, super! Tud jst sm bl mal tuki gor, pa sm šele zdle zvedla. Frajerka! Čestitke!!! 9nebesa9nebesa9nebesa Je normalno, da hitrejš raste v 2. nosečnosti.

Pupica -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 20:22:07)

ja jst tut vse zamudim!!!KIMI ČESTITKE!!!!:bravo::bravo::bravo:

Šele zdej zasledila, da si v pričakovanju...
Kr še eng:bravo: madona vsakič k to slišim me znova zagrab ena želja9nebesa

BOLHICA2004 -> Trebuh v nosečnosti... (10.2.2005 20:43:14)

Kimi, tudi jaz ti čestitam! :bravo::bravo::bravo:

Jaz bi tudi...

Stran: [1]